Nie gi zakazavme za slednata godina, 1600 evra se. Mozam da ti kazam deka se ubedlivo najdobri i deka nema sporedba na svadbi kaj so sum bila so svadba kaj so bev na Maestro. Mislam ne gi potcenuvam drugite.. ama deckive se predobri. Plus im bevme na rodendenot sega vo oktomvri ii stvarno voopsto ne zalam za toa so ke gi platam 1600 evra. Vredat sekoj denar E sega termini teshko iskreno za maj deka imaat
Ги закажавме Маестро Бенд за нареден Септември,досега не сум гу слушала никаде,добри ли се дечкиве? Цената му е 1800 евра.
Zdravo feminki Nie sega gi rezerviravme Trinity Band od Veles. Slusnav mnogu pozitivni zborovi za niv, a I cenata e konkretna, svirat I narodno I zabavno.
Zdravo devojki i zeni, me interesira koja e cenata Zhare Berber so bendot da se angazira na svadbena proslava? Se mislime megu nego i Panki od Kuku Lele, no za Zhare i atmosferata koja ja pravi slusnavme sve najdobro. Vi blagodaram odnapred
Decki Dali znaete Kate Sonata za svadbi kakva atmosvera pravat? Dali imaat i maski vokal?I Dali odat po nevesta?
Zdravo,mi treba grupa muzika za doma sto doagaat,znaci na edno saat maksimum dva,ama da bide po pristapna cena,znaci ne baram nesto posebno eden saks i eden tapan.dali znaete nekoj da me upatite.Vi blagodaram