Пишав јас и погоре,можеш слободно да прочиташ, кај нас на свадба пееше Филип Божиновски и многу бев скептик! Ама премногу! Сега топла препорака,имавме многу млади покането на свадба,и сакав да има и забавен дел,пее дечкото од латино до рок. Не сакав зурли тапани воопшто но ги послушав и не згрешив,цела сала на нозе ја кренаа,само јас уште кога се согласив сакав да трае помалку тој дел. Да не испадне дека се најдобри зашто на моја свадба свиреле далеку од тоа,ние ги прашавме и Маесто,и Челик бенд,ама многу пари ни побараа и Феедбек ги прашавме ама зафатени беа. Не сакав бенд каде турбото се фаворизира и добив баш таков Мислам дека сега цената им е 1000 евра,можеш да си прашаш
Фала ти, најдов веќе, за Филип беше зафатен терминот Пс. Општо ако бара некој за следна година, скоро на сите им беа зафатени саботите, да си имате во предвид
Trinity Band predobri. Ni svirea na svadba pred nekoj mesec, predobra žurka napravija, site bea vooduseveni od najmlado do najstaro. Korektni, talentirani, so pristapna cena. Posle svadbata site za muzikata me prasuvaa.Samo pozitivni zborovi i veruvaj deka nema da zgresis
Здраво, ме интересира какво искуство имате со Бендот на браќа Нуне и со Филип Божиновски? Исто, доколку знае некој цена за нив
Скоро бев на свадба каде свиреа Панта Реи. Јас не памтам последно на свадбиве што сум била, да било толку весело и живо. Каде стигнав ги препорачав и испофалив.
Најтопла препорака за Филип Божиновски,посебно ако не сакате многу народно,чочеци и таков вид на музика. Дечките свират буквално се,имаат и дел со народни инструменти,можеш за се да се договориш. Најважно барем за мене е забавниот дел ,мислам дека нема да згрешиш само се прилично зафатени.Мислам дека околу 1000 евра се сега. Брака Нуне се исто ок,далеку поскапи,и ако сакаш таков вид на свадба нормално,со труби и слично
Orkestar Korona gi preporacavum najtoplo!!! Ako sakash so zurli, gajdi, tapani. Panta Rei iskreno za narodno ne se nishto posebno. Deka gitaristot e od Zijan, pa na zabavniot del Pusti Kosi ja teglaa 15 minuti, i pravat nekoe "shou". Ama kako i da e, atmosferata zavisi i od gostite i raspolozenieto epten mnogu!
Дали има некој искуство со оркестар ФАВОРИТИ Битола и како му се допаднале? Дали свират и забавна музика?
Имате предлог некој бенд кој би свирел повеќе како забавно? Како членката што пишувала погоре за Филип Божиновски. Или дали имате некој добар бенд од Охрид да препорачате? Некој да не има искуство со Ѓоко Танески?