Да, мислам дека Маестро сите ги фалат дека се најдобри, но поскапи се. Но сепак сакавме да провериме самите што нам ни одговара бидејки конкретно сите наши другари ангажираа познати бендови со прославени имиња, но нам лично не ни се допаѓаа бидејки имаше работи од типот правење склекови, песни од типот “Имаш мишичи” и некако не си ја замислуваме така свадбата. Филип ни се гледа како баш ок избор, па ќе видиме за термини.
Како ќе се договориш така ќе свират. Така е со секој бенд, иначе Филип е одличен избор, предобро пее и знае да направи супер атмосфера. Нема да згрешите.
Кај мои роднини свиреа на свадба, сите пофалби за дечките, разновиден репертоар, предобра атмосфера, пејачот феноменален.
Фортисимо бенд. Најтопло ви ги препорачувам. Ги исполнија сите наши очекувања и беа сите луѓе на нога. Беа и гости во некои емисии. Еве и линкови од бендот.
Искрено, од лично скромно искуство, воопшто не ми беа ни опција. За мој вкус пренападни се, бевме на две свадби викенд за викенд се погодија да свират, ми беше како реприза свадба да гледам. Ај тоа на страна може така се договориле со репертоар. Цело време се меѓу гостите и некако цело време како во втор план беа младите, во прв план музичарите. Можеби се популарни, можеби се квалитетни, но има доста бендови што ги гледавме и се солидни а се многу поефтини и вредат да ги платиш. Овие цени над 2000 евра се пренапумпани. Можеби тоа бараат луѓето, мене лично не ми се допаѓаат.
Јас имам баш спротивно искуство со Енерџи. Презадоволни бевме од нив и прејака забава ни беше целата свадба, со минимални ора и многу повеќе забавно, дури и старите играа на забавното од што имаше јака атмосфера. Не беа ич нападни и баш си бевме ние секогаш во преден план, и сите од гостите ни рекоа прејака свадба. Ама сепак, се работи за вкус. Од мое искуство и 3000 евра да се пак нив би ги одбрала
И јас имам мислење како на членката, меѓутоа еве млади кои што ги имаат одбрано сигурно вака мислат. Затоа се е до вкус. Мене не ми се допадна што буквално бараа бакшиш од кумот.
Zdravo, ve molam predlozete dj za na svadba od koj sto ste zadovolni sto pusta postari nasi i stranski hitovi od oblasta na hip hop, rnb i slicno
Dali znae nekoj koja e cenata na Bendot na braka Nune za 2025? Se mislime pomegju niv i Filip Bozinovski. Mislenje ili nekoe iskustvo
На нашата свадба свиреа фидбек и ние и гостите бевме презадоволни! Се договараш и свират што сакаш. Јас имав народно па забавен дел со наши и екс ју хитови, имаше и српско нешто ама малку и не турбофолк од типот чаше ломим руке ми крваве. Имаше и дел латино по кој се познати и кој беше многу интересен и забавен. Секоја препорака за нив!
Nas na svadba ni svirea Filip Bozinovski so bendot i prezadovolni bevme kako sto imam i pisano ovde.Se e vkus vo prasanje,amq jas ne sakav mnogyu trubi,sakavme pozabavno.Predobri se deckite,osobeno delot so zurli i tapani. Duri i prasuvaa gostite koj e bendov.I zabavniot del e odlicen. Mislam 1000evra bea nie koga vi pazarevme,ne sum sigurna.
Roki na 3 svadbi sum bila i prekrasno beshe, odmerno i kulturno, zurka top, i narodno i zabavno se si imashe. Uste srce me boli sto ne bea slobodni za moja svadba.