Здраво ве молам да ми предложите дј за свадба што сте задовплни латино повеќе да пушта и да не е над 400 евра
А мене ме интересира, дали ако се вклучи и ДЈ, бендот намалува нешто од цената (дека пример они во 11 ќе си завршат..)?
Dali znaete kako se Sigma bend? Dali ubavo pejat narodni pesni? Dali ste bile na svadba kade sto svirele tie?
Здраво, дали може да аподелите искуство од Билјана и Борис Димови? Како сте задоволни? Благодарам многу
Pisav i pogore moe mislenje, topla preporaka od mene, kaj moi rodnini bea i napravija odlicna atmosfera, svirat se vo zavisnost sto ke se dogovoris so niv i narodno i zabavno se odlicni.
Zdravo clenki,nie gi kaparisavme Sigma Band za oktomvri mnogu pofalbi slusnavme, licno gi slusnavme vo eden restoran vo Skopje i iskreno spored mene se eden od najdobrite bendovi vo Skopjevo
Искуство со Александар и Дац, ме имтересира каков репертоар тераат отприлика и дали прават добра забава?
Да си направам апдејт на мислењето од пред една година Ги имавме ангажирано Биоритам најмногу поради пејачот, но го сменија некаде кон крајот на 2023. Затоа ние ја сменивме групата, стапивме во контакт директно со пејачот - Владимир Поповски и тој заедно со новиот бенд ни свиреше на свадба. Беше одлично !!! Владимир има прекрасен глас, а останатите членови од групата се страшни професионалци. Речиси два месеци после свадбата уште слушаме само пофални зборови за музиката. Музиката беше претежно македонска со екс-ју примеси. Немаше шабанарии и останати турбо фолк песни. Би го сумирала како културно ама весело Направија одлична атмосфера и подиумот беше полн цело време. Со мерак си ја гледам свадбата !
Vnimavajte mnogu so izborot na muzikata, jas imav mnogu loso iskustvo so bendot na mojata svadba , jasno bese kazano koga se dogovoravme deka jas kako nevesta Sakam zabavnuot del da trae 1-1,30h I imav 5-6 pesni zelba, no za na krajot zabavnuot del Trae samo 13 min prodolzija so nekoj zalopojki I tolku bese , nitu Edna od moite pesni ne bese ispeana, mnogu boli koga cel zivot ja zamisluvas svadbata a na krajot nisto ne ispadne taka site gosti Bea POVEKE ispocituvani od nevestata, samo da ima repriza nikogas ne bi si dozvolila da e taka, da ne sakas da se sekavas na sopstvenata svadba.
Дали може да ни соопштиш дали имаше и народни ора, бидејќи сепак е македонска традиционална свадбата? И ако не ти е проблем да пишаш цена која ви побараа? Благодарам многу
Не намалува, претежно ДЏ го користи и озвучувањето на бендот па седат до крај. Некои бендови знаат да побараат и плус за користење на нивна опрема ама најчесто ја бараат таа сума од ДЏ-от...
Бабура Џуниор лани беше 250 евра, мислам и годинава е толку. Многу е приступачен и фин за договор, може да си прашате
Здраво, ве молам за мислење, изборот за бенд за свадба е помеѓу Play Band и Happy End Band. Да напоменам, барам бенд што може да свири и забавно и народно, народното да не биде само досадни ора туку разиграно, забавното да има модерни и многу македонски песни Фала однапред
Мила можеш да го прочиташ и моето искуство со Плеј Бенд погоре. Дечките го свиреа првиот дел народни песни,па дел со народни инструменти што беше екстра,а јас не го сакав на пример па за крај забавен дел. Само позитивни препораки за Филип,и за бендот секкао
Здраво,јас да го споделам моето искуство со Кико и Болеро бенд. Значи препрезадоволни и ние и сите гости ,буквално цела свадба ја поминавме на нозе сите старо,младо ... се договоривме да има песни од фолк фест валандово хитовите и забавна музика..значи прејака атмосфера за сите. Препорака
Дечките свират се што ќе им побараш. Кај нас имаше доста ора и песни типични за. Македонска свадба и обавезно барајте тапан. Многу многу подобар е МК делот со тапан. Цената мислам беше околу 1400 евра, ама вредеа дечките за секој денар.