Некој да бил скоро на свадба кај што свиреле Бендонт на брака Нуне и Мими? Се мислиме за нив, поскапи се од другите па не знам дали вреди?
Devojki predlozete bend i za naroden i za zabaven del no da se so ponormalni ceni nesto pod 1.000 evra.
Едно лошо искуство - Император бенд. Летово бев на свадба кај што беа они, ми се чини во цела свадба само 5 исти песни повторуваа..
zdravo iskustva so libero bend za svadba ? (sum bila po diskoteki i zabavite gi pavat mn dobri) no narodno? dali se za svadba ? i iskustva so FEEDBACK bend?
Со Либеро одлично искуство. Еве дел народно. На инстаграм имаат видеа некои од свадби, можете да видите. Со Фидбек немам искуство.
супер се. можеш да се договориш за песни отприлика, кои сакаш и кои не, ако имате желби, и се придржуваат до договорот. ептен лесни за соработка. атмосферата топ. така да топла препорака.
Artist definitivno! Od prv do posleden vo grupata ja pravat atmosferata vesela, i za narodniot a osobeno za zabavniot del. Bev na svadba kaj shto svirea oni, nemashe gostin shto ne gi iskomentira prepozitivno!
И јас се размислувам за Артист. Друг некој со искуства да сподели? Дали народниот дел им е добар? Видов на инстаграм дека со забавниот дел прават добра атмосфера.
Предложете бенд добар за народно, со зурли и тапани. Да се добри и за забавна македонска музика, без српско. Маестро бенд и Браќа Нуне се зафатени (а и прескапи ).
Grupa Sigma Band znaat da napravat odlicna atmosfera. Svirea kaj prijatelka na svadba preubavo si pominavme. Topla preporaka
Кога се работи за музиката на свадба немојте да жалите пари, затоа што музиката првично ја прави атмосферата, па потоа гостите. Оваа година богами имам доста свадби, до сега на 3 бевме, и имам уште 3 за одење. На двете што бев значи музиката беше заникаде, толку музичари да не знаат да направат атмосфера, да не знаат да те кренат од столче значи ужас. Додека на еднава свадба, музиката беше феноменална, предобра атмосфера, абе кога некој го бива и знае да направи добра атмосфера гостите сами стануваат да играат.
ќе можете ли подетално да ми објасните за артист? во однос на народниот дел ? многу ме бендиса забавниот ама во дилема со со народниот, зошто сепак поголем дел од свадба е со народна музика.