Здраво, дали знаете некој бенд или двајца музичари кои би можеле да свират и пеат на дневен настан(2-3 часа) сте имале ли такво искуство и отприлика како се движат цените
Здраво, дали може некој да препорача група музичари - на тапан за 30-40 минути на дел од свадба во ресторан
Здраво на сите Со овој пост сакам да искажам незадоволство и предупредување до сите кои за некоја веселба би сакале да ги повикаат музикантите од бендот B&B band. Правевме веселба во ресторан каде што имаше и друга веселба и по договор со гореспоменатиот бенд, музиката требаше да ја платиме по пола и да свири и ротира на двете места. Музиката кратко свиреше кај нас, околу половина час, за да остатокот од веселбата, околу три часа, ја помине кај луѓето од другата веселба. Во неколку наврати го повикавме музикантот кој триесетина секунди беше до нас и повторно се повлекуваше кај нив. Кога крајно, половина час пред крај на веселбите, го повикавме и прашавме што се случува се вмешаа и домаќините од другата веселба во дебатата, притоа кажувајќи дека тие го платиле и изнајмиле целосно бендот за нив, и не знаеа за договорот дека тој бара половина пари и од нас, па очигледно ако успее да се извлече малку од нивната веселба, ќе посвири и кај нас и ако сме тивки, наивни и мирни луѓе ќе земе пари од двете места. B&B band, крајно непрофесионални, никогаш и никому не би ги препорачале.
Здраво ме интересира за мислење за бенд за свадба се мислам помеѓу форца и идеал бенд Сакам да видам утре на едните капар да дадам Со кој имате искуство
Забавно пеат топ буквално се, секој жанр,а народно уште подобро (а скептик бев)... после нив секој бенд што го слушав ми звучеше просечно и без таа енергија која они ја даваат...
Здраво, дали познавате некој бенд кој се состои од различни инструменти т.е да имаат и виолина? Да кажеме нешто слично како Маестро бенд. Многу ми се допаѓаат, и атмосферата што ја прават, но за жал се зафатени за датумот на нашата свадба, па разгледувам алтернативи, но навистина би сакала нешто слично да најдам. Ве молам, ако некој познава/има идеја да ми напишете. Благодарам!
Od koj muzicar za svadba ste zadovolni? 1.Spasen Siljanoski 2.Damjan Stojanoski 3.Vlatko Miladinovski 4.Stojne Nikolova