Во минатиот дуел победник е Џеј Зи со 14 гласови, Каније има 6. Ајде да се размрда темава, Владо Јаневски и Калиопи во следен дуел. Образложувајте зошто гласате за изведувачот, инаку нема да се брои гласот. И давајте предлози за следниот дуел.
Дуел за оваа недела: Владо Јаневски ВС Калиопи Мојот глас оди за Владо Јаневски. И двајцата се одлични пејачи,едни до подобрите на македонската естрада.Калиопи има многу подобар вокал,но некои нејзини песни се макотрпни за слушање или можеби не се мој стил. Додека,на Владо му ги знам скоро сите песни,лесни и пријатни за слушање,со убави текстови,за секоја прилика,за пиење,плачење или смеење Плус многу похаризматична личност,поблизок со публиката,мене таков впечаток ми остава. Еве од мене: Спојлер: ПРЕДЛОЗИ Arctic Monkeys vs Placebo Adele vs Lana Del Rey One Republic vs Imagine Dragons
Дуел за оваа недела: Владо Јаневски ВС Калиопи Гласам за Владо Јаневски. И Калиопи има убави песни, ама песните на Владо повеќе ми се допаѓаат.
Дуел за оваа недела: Владо Јаневски ВС Калиопи Владо Јаневски. Бидејки Калиопи ми е одвратна, незнам зошто ...
Дуел за оваа недела: Владо Јаневски ВС Калиопи Владо Јаневски . двајцата со калиопи се предобри пеачи , но во смисла на текстуална содржина и популарност би гласала за Владо Јаневски Калиопи е предобра пеачка , на концерт бев во 2011 прекрасен беше
Дуел за оваа недела: Владо Јаневски ВС Калиопи Владо Јаневски преубави песни има За следниот дуел ги предлагам Dino Merlin i Zeljko Samardzic
Дуел за оваа недела: Дино Мерлин ВС Жељко Самарџиќ Иако одамна е мислењево, темава била подзаборавена, па ај да ја размрдаме. Во претходниот дуел победник бил Владо Јаневски. За оваа недела нека бидат во дуел Дино Мерлин и Жељко Самарџиќ
Дуел за оваа недела: Дино Мерлин ВС Жељко Самарџиќ Isto, omilen mi e. So nieden drug ne se sporeduva.
Дуел за оваа недела: Дино Мерлин ВС Жељко Самарџиќ Мерлин е неколку нивоа над Самарџиќ...Толку има искреност, болка, реалност во секоја негова песна... Допира длабоко едноставно
Дуел за оваа недела: Anne Marie VS Zara Larsson Дримке браво за тоа што си ја нашла и активирала темава, баш е интересна, се надевам уште повеќе ќе се размрда За овие две баш и немам нешто многу за дискусија и некоја значителна разлика, и двете се нови, млади таленти со фини хитови... Нека биде Зара сепак, поспецифичен глас ми има, и посебно заради Uncover која ми е емотивна и со убав текст меѓу размрдувачките Еве и идеи за предлози: Adele vs Sia Lana Del Rey vs Florence Welch Ed Sheeran vs James Bay Arctic Monkeys vs The Neighbourhood Paul van Dyke vs Armin van Buuren
Дуел за оваа недела: Anne Marie VS Zara Larsson Зaрa Лaрсoн дефинитивнo. Имa убaви песни, мене пoсебнo ми се свиѓa I would like. Ептен ми е певливa и oд глaвa не мoжaм дa јa извaдaм. Кoгa ќе бидaт Адел и Сиa . Oќе?
Дуел за оваа недела: Anne Marie VS Zara Larsson И ја ќе гласам за Зара, а инаку со гласовни способности се тука некаде. Ги делат мали нијанси.