Дуел за оваа недела: Martin Garrix VS Avicii Мартин Гарикс Се согласувам и јас дека е поблизок на она што е автентичната електронска музика, додека Авичи е повеќе мејнстрим. Плус oд тоа што сум гледала малце поише ми се допаѓа во лајф настапите што ги прави. Млад талент што многу брзо се пробива на хаус сцената. А и премногу симпатичен
Дуел за оваа недела: Martin Garrix VS Avicii Не ја видов темата на време Мојот глас (иако касно) би отишол за Сиа Ooh dynamite и never give up ми се новите хитчиња.Просто ја љубам.и Адел е преодлична,ама Сиа за нијанса ја "јаде" според мене Помеѓу новите два ривала ги бирам avicii Повеќе песни им знам Од Мартин го знам само ултрахитот Анималс Levels од Авичи ми е баш ретро хитче да не збориме за wake me up колку беше вртенa 2013 Исто би ги одвоила и "you make me" & "waiting for love" би им купила карта за концерт дефинитивно Мој предлог GNR VS AEROSMITH Coldplay vs maroon 5 Ariana Grande vs Selena Gomez The weeknd vs Justin Bieber
Дуел за оваа недела: Martin Garrix VS Avicii Martin Garrix многу го обожавам редовно го слушам и пуштам негова музика и има предобри настапи посебно како овој Тоооо горииии електрооо DJing in my heart
Дуел за оваа недела: Martin Garrix VS Avicii И јас сум за Авичи. Песните на Гарикс ги слушам додека се тазе излезени и потоа ми се здосадуваат, додека кај Авичи и ден денес знам да си ги пуштам Wake Me Up, For A Better Day, Addicted To You и слично. Плус спотовите си имаат посебна приказна.
Дуел за оваа недела: Martin Garrix VS Avicii Јас гласам за Авичи, и делумно се согласувам со постот на Кечап од погоре. Гарикс ми е пеач од денешницата, неговите песни се за денешната младина, и кога веќе еднаш ќе ги научиш на памет ти стануваат досадни. Ма да "Мерси" нема да ја преболам никогаш. Сепак овде во прашања е она што го побудува песната во мене. Додека Авичи можеш да го слушаш и по х години и нема да почуствуваш како песната да е од друго време, или странна на тебе. Предлози од мене: Eminem- Doctor Dre. Robyn- Calum Scott Linkin' Park- Pink Floyd Awolnation- Cigarettes After Sex
Гласови за Martin Garrix: 1. @Dream-Girl 2. @k.frosina 3. @Someonespecial 4. @friendy 5. @marija.980 6. @buba4e89 7. @LadyInTheDark Гласови за Avicii: 1. @ceca-1 2. @ludoto19 3. @sjdgo 4. @zhap4e 5. @Ketchup 6. @Snow-Star Со мала разлика од само еден глас победник во овој дуел е Гарикс. Oваа недела ќе биде дуелот предложен од страна на @Snow-Star
Енд Сноу-Стар ис филинг "неписмено", пошто малце "Mercy" е од Мендес, не од Гарикс. И ова само што го реализирав пред 20мин., благодарение на другар ми кој пред да си отиде слатко ми се изнасмеа у фаца. Пошо истата она не прави никогаш грешки... Дуел за оваа недела: Eminem VS Doctor Dre. Мило ми е што е одобрен мој предлок за дуел. Doctor Dre. т.е. неговата музика за прв пат ја слушнав во I need a doctor со Еминем, и после кратко пребарување ја дознав неговата поврзаност со Еминем и почнав да ги слушам неговите песни. Добар рапер и песните имаат одличен текст. Во комбинација со точна мелодија го постигнува резултат што го дава. А Еминем е најдобриот рапер. Гласам за Еминем.
Дуел за оваа недела: Beyonce VS Shakira Овој дуел, слабо активност, победи Еминем со еден глас. Оваа недела нека бидат Beyonce и Shakira Ја ќе гласам за Шакира, бидејќи повеќе нејзини песни ми биле хитови.
Дуел за оваа недела: Beyonce VS Shakira Јас сум за Шакира, прекрасна е како личност и е специфичен и уникатен вокал. Секако, и подобри нумери има. (По мој вкус)
Дуел за оваа недела: Beyonce VS Shakira И јас сум за Шакира има специфичен глас, а и песните и се по убави.
Дуел за оваа недела: Beyonce VS Shakira Беј уанс. Јас така си ја викам. Lemonade е совршенство. Минатиот албум исто така има доста добри песни. Плус многу добри перформанси. Shawn Mendes vs. Charlie Puth. Еден предлог од мене.