Дуел за оваа недела: Beyonce VS Shakira Шакира. Бијонсе има боја на глас која задоволува повеќе вкусови, но во се останато, Шакира предничи. Похаризматична е, пошармантна, меѓу пејачките е ненадминлива танчерка (често импровизира, а тоа го вклопува да изгледа толку добро), има поинтересни хитови кои и после 10-15 години се уште заразни... Ете, на видеото изгледа поопуштено и поприродно, Бијонсе делува збунето покрај неа. Ништо против Бијонсе, инаку. Додека Бијонсе е уште еден солиден афроамерикански вокал, Шакира си е Шакира - оригинал. Плус потекнува од земја од која сигурно и било потешко да се пробие на светскиот пазар.
Дуел за оваа недела: Beyonce VS Shakira Јас мислам дека нема потреба да ги споредуваме се знае дека Шакира е далеку подобра и пооригинална!!!
Шакира 8 гласа, а Бијонсе 5. Со среќа победата на Шакира Оваа недела дуелот ќе е Shawn Mendes vs. Charlie Puth по предлог на @Ketchup. Дуел за оваа недела: Shawn Mendes VS Charlie Puth Ја гласам за Shawn Mendes, бидејќи повеќе го слушам, ми се свиѓаат неговите песни, а treat you better ми беше хит со месеци, многу добра песна.
Дуел за оваа недела: Shawn Mendes VS Charlie Puth И јас за Shawn, Charlie има убави песни, ама гласот негов ми е иритирачки.
Дуел за оваа недела: Shawn Mendes VS Charlie Puth Shawn има поголеми хитови од Charlie, ама пак кај Чарли мене гласот повеќе ми се свиѓа. Така да, не знам еве за Шон ќе гласам затоа што стварно има доста добри хитови и многу бргу се проби на музичката сцена.
Дуел за оваа недела: Shawn Mendes VS Charlie Puth Јас не знам кој е Чарли, па нема да го коментирам. А и затоа што немам желба да дознаам кој е, не се трудам ни да пребрувам. Тоа го препишувам на ноќта овојпат. Ама Marcy од Шон ми е непребол, не е тешко да се забележи по испадот тука од претодно, гласам за Мендес.
Дуел за оваа недела: Shawn Mendes VS Charlie Puth Јас гласам за Чарли бидејќи до сега два пати ме има освоено преку 2 песни кои ми се омилени. Мендес не може толку да се мери со Чарли. Така да, Чарли.
Дуел за оваа недела: Shawn Mendes VS Charlie Puth Shawn Mendes Charlie Puth исто има хитови кои се интересни, ама ме иритира како појава со тоа полупресечените веѓи За разлика од него, Shawn ми е совршен и во глас и во стас (леле помал е од мене, #НеСумПедо #ЖимиСè ) и повеќе ми се свиѓаат неговите текстови, така да гласам за него
Дуел за оваа недела: Shawn Mendes VS Charlie Puth Двајцата имаат добри хитови , но сепак мојот глас оди за Shawn Mendes, уште со Treat you better ме освои.
Дуел за оваа недела: Shawn Mendes VS Charlie Puth И јас Шон го преферирам и мојот глас иде за него За нијанса посимпатичен ми е и физички и со песните. Уште со Stitches ми остави убав впечаток, а сега There's nothing holding me back ми е хит
Shawn Mendes 10 гласа, спрема Charlie Puth со 2 гласа Со среќа нека му е на Шон Инаку сакам да напоменам дека мора да напоменете причина зошто гласате за тој изведувач инаку нема да се важи гласот Да не биде темата само нафрлена така, туку да има поубави, подолги и попрецизни мислења Оваа недела во дуел ќе се Paul van Dyke vs Armin van Buuren по предлог на @Someonespecial и давајте предлози за следни дуели Спојлер: Поминати дуели 1. Jennifer Lopez VS Rihanna 2. Christina Aguilera VS Britney Spears 3. Mariah Carey VS Whitney Houston 4. Linkin Park VS Maroon 5 5. Јustin Тimberlake VS Еnrique Iglesias 6. Александра Пилева VS Дани 7. Kanye West VS Jay Z 8. Владо Јаневски VS Калиопи 9. Дино Мерлин VS Жељко Самарџич 10. Anne Marie VS Zara Larsson 11. Adele VS Sia 12. Martin Garrix VS Avicii 13. Eminem VS Doctor.Dre 14. Beyonce VS Shakira 15. Shawn Mendes VS Charlie Puth
Дуел за оваа недела: Paul van Dyke VS Armin van Buuren За другата недела може да има дуел Ники Минаж vs. Иџи Азалеа. Сега гласам за Пол ван Дук.