Дуел за оваа недела: Guns and Roses VS Jon Bon Jovi Мојот глас е за Guns n Roses, не дека Bon Jovi не растураат ама морав да се одлучам.
Дуел за оваа недела: Guns and Roses VS Jon Bon Jovi Bon Jovi, пораснав со него и тогаш му беа најголемите хитови.
Дуел за оваа недела: Guns and Roses VS Jon Bon Jovi Гласам за Bon Jovi. Поенергични ми се, а и самата моја плејлиста говори, на неа имам далеку повеќе песни од Bon Jovi отколку Guns N Roses. Претходно во некој дуел гласав за Guns, но во овој сепак послаби ми се. Имаат моќни балади, да, но на Bon Jovi им се помоќни. Пример This ain't a love song, Bed of roses, I'll be there for you, Always.
Дуел за оваа недела: Guns and Roses VS Jon Bon Jovi Тешко ми е да се одлучам. Многу. Ама Guns and Roses имам слушано многу подочго додека другите само во мали прриоди, што сепак не значи дека не се феноменални во мои уши. Тежок, тежок избор ама мојот глас оди кај Guns and Roses. Slash го имаат, колку е личен, ааа. И Paradise city исто така.
Guns and roses: 1. @srhsejbsk 2. @Espadrila 3. @zhap4e 4. @IM.TMKQ 5. @theowndemon Jon Bovi Jon: 1. @mami blue 2. @+++ 3. @sjdgo 4. @blonde_supergirl 5. @Bitter-Sweet Нерешено овојпат Оваа недела дуелот е помеѓу Chris Isaak VS Bryan Adams Редовно давајте предлози, сите предлози некогаш ќе бидат во анкета и секако некогаш вашиот предлог ќе биде во дуел. Останува правилото да се важат само гласови кои ќе бидат со јасна и прецизна рецензија, пожелно е да се коментира и за омилени песни, зашто ви се допаѓа или зашто не ви се допаѓа некој од изведувачите. Цитирања, мислења, но се во врска само со дуелите и темата. Сите оф-топици ќе се бришaт Спојлер: Поминати дуели 1. Jennifer Lopez VS Rihanna 2. Christina Aguilera VS Britney Spears 3. Mariah Carey VS Whitney Houston 4. Linkin Park VS Maroon 5 5. Јustin Тimberlake VS Еnrique Iglesias 6. Александра Пилева VS Дани 7. Kanye West VS Jay Z 8. Владо Јаневски VS Калиопи 9. Дино Мерлин VS Жељко Самарџич 10. Anne Marie VS Zara Larsson 11. Adele VS Sia 12. Martin Garrix VS Avicii 13. Eminem VS Doctor.Dre 14. Beyonce VS Shakira 15. Shawn Mendes VS Charlie Puth 16. Paul van Dyke vs Armin van Buuren 17. Nicki Minaj VS Iggy Azalea 18. Robin Schulz VS Alan Walker 19. Bebe Rexha VS Dua Lipa 20.Guns N'Roses VS Aerosmith" 21.Linkin Park VS Pink Floyd 22.Coldplay VS Maroon 5 23.ЕКВ VS Азра 24.Nickelback VS Three days grace 25.U2 VS Muse 26.Guns and roses VS Jon Bon Jovi
Дуел за оваа недела: Chris Isaak VS Bryan Adams Гласам за Bryan Adams затоа што знам доста негови песни и сеуште го слушам.
Дуел за оваа недела: Chris Isaak VS Bryan Adams По број на песни, има повеќе од песните на Брајан Адамс кои сум ги слушала низ годините,работата е што...не памтам кога последен пат ми текнало на некоја негова песна и да со ќејф сум ја извртела. Од друга страна..многу често се случува да ми зујат во глава овие: Isaak.
Дуел за оваа недела: Chris Isaak VS Bryan Adams Само една песна знам од Isaak ама вреди колку сите песни на Adams
Дуел за оваа недела: Chris Isaak VS Bryan Adams Bryan, celebrity crush уште од кога прва негова песна слушнав. Камо да можев да ги вратам 90те и да одам на негов концерт во тоа време.
Дуел за оваа недела: Chris Isaak VS Bryan Adams Bryan Adams дефинитивно. Преубав глас, премоќни песни, романтики на ниво
Дуел за оваа недела: Chris Isaak VS Bryan Adams Во недоумица бев, не ми лежат многу нивните романтики. Chris Isaak е поспецифичен, но ќе гласам за Брајан Адамс поради Summer of '69, единствена песна која ми е на риплеј од двајцата. Освен тоа, од мала ги знам Everything I do, I do it for you и Have you ever really loved a woman. Мислам дека е музичар со поголема популарност, од Isaak така само Wicked game ја знаев уште тогаш. Инаку, ќе гласав за Isaak на пример да одлучуваа спотовите, позанимливи му се.
Дуел за оваа недела: Chris Isaak VS Bryan Adams Ова е веќе тешко. Нека иде за Isaak гласот, за нијанса ми е подобар од Adams. Врвен квалитет се и двајцата ама од Isaak песните некако ми се... уф, како да патувам низ времето со нив. Специфично, романтично...
Дуел за оваа недела: Chris Isaak VS Bryan Adams Доста тежок избор, двајца моќни изведувачи. Без разлика колку ја сакам преработката на I can't help falling in love или безвременската Wicked game на Chris Isaak, мојот глас тука оди за неверојатниот Bryan Adams. Хитовите Heaven, Please Forgive Me, Everything I Do, Summer of 69, Have you ever really loved a woman, All For Love и во последно песната која не можам да ја извадам од главата Run To You се дел од моето секојдневие од кога знам за себе за што делумно татко ми е крив, бидејќи скоро секој ден ја потсетува мајка ми дека песна од него за неа вечно ќе биде Everything I Do од денот кога ја прогласија за „нивна“ песна. Така што, Bryan Adams +1.
Дуел за оваа недела: Chris Isaak VS Bryan Adams Јас гласам за Chris Isaak, ради wicked game. Песната кога и да ја слушнам ми е прекрасна. А има и многу моќен глас П.С вечер ќе прогласам победник и ќе се почне нов дуел
Имав вчера премногу за учење, па не се вклучив на форумот, еве сега ќе има нов дуел Chris Isaak: 1. @zhap4e 2. @elimkd 3. @Bitter-Sweet 4. @Dream-Girl Bryan Adams: 1. @shz 2. @IM.TMKQ 3. @srhsejbsk 4. @theghost 5. @sjdgo Победник е Bryan Adams Оваа недела дуелот е помеѓу R.E.M. VS Scorpions Редовно давајте предлози, сите предлози некогаш ќе бидат во анкета и секако некогаш вашиот предлог ќе биде во дуел. Останува правилото да се важат само гласови кои ќе бидат со јасна и прецизна рецензија, пожелно е да се коментира и за омилени песни, зашто ви се допаѓа или зашто не ви се допаѓа некој од изведувачите. Цитирања, мислења, но се во врска само со дуелите и темата. Сите оф-топици ќе се бришaт Спојлер: Поминати дуели 1. Jennifer Lopez VS Rihanna 2. Christina Aguilera VS Britney Spears 3. Mariah Carey VS Whitney Houston 4. Linkin Park VS Maroon 5 5. Јustin Тimberlake VS Еnrique Iglesias 6. Александра Пилева VS Дани 7. Kanye West VS Jay Z 8. Владо Јаневски VS Калиопи 9. Дино Мерлин VS Жељко Самарџич 10. Anne Marie VS Zara Larsson 11. Adele VS Sia 12. Martin Garrix VS Avicii 13. Eminem VS Doctor.Dre 14. Beyonce VS Shakira 15. Shawn Mendes VS Charlie Puth 16. Paul van Dyke vs Armin van Buuren 17. Nicki Minaj VS Iggy Azalea 18. Robin Schulz VS Alan Walker 19. Bebe Rexha VS Dua Lipa 20.Guns N'Roses VS Aerosmith" 21.Linkin Park VS Pink Floyd 22.Coldplay VS Maroon 5 23.ЕКВ VS Азра 24.Nickelback VS Three days grace 25.U2 VS Muse 26.Guns and roses VS Jon Bon Jovi 27.Chris Isaak VS Bryan Adams
Дуел за оваа недела: R.E.M. VS Scorpions Едно прекрасно време кога се уште немаше МП3, флеш мемори и Цедиња, ами касети....ги обожавав.. Особено лусинг мај релиџн А оваа https://www.youtube.com/results?search_query=rem shiny happy people ми е секогаш поим за сончева, позитивна, шарена и разиграна... Дефинитивно РЕМ
Дуел за оваа недела: R.E.M. VS Scorpions Scorpions. Имаат балади ама имаат и доста енергични песни. Многу не сум по баладите ама Scorpions имаат и доста енергични песни кои знаат да те кренат на нозе и да те натераат да играш и да пееш. R.E.M. се добри ама во споредба со Scorpions ми се послаби, имаат претерано многу меки песни за мене. Иначе Scorpions ќе имаат сега во декември концерт во Белград. Мојот глас оди за Scorpions. П.С. Кој е тој другиот што гласа за да има дуел помеѓу Slayer и Slipknot? П.П.С. Тројца биле, добро е.
Дуел за оваа недела: R.E.M. VS Scorpions Давам глас за Scorpions. Нема споредба за мене, севкупно се подобри, не е потребно да спомнам дека нивниот Wind Оf Сhange стана химна, една од оние песни што секој ги знае од некаде. R.E.M. ми се здодевни, не ги слушам.
Дуел за оваа недела: R.E.M. VS Scorpions Гласам за Scorpions. Прекрасни рок балади имаат, еден од најомилените безвременски бендови ми се. Still loving you и Send me an angel ми се меѓу најслушаните нивни песни... а Wind of change ми е толку култна со пораката која ја носи, што можам да ја сврстам во најквалитетните песни воопшто во историјата заедно со Imagine од Ленон.
Дуел за оваа недела: R.E.M. VS Scorpions Гласам за Скорпионс. Предлог за следен дуел Цеца или Карлеуша, или пак Раста или Јала Брат. Сама ќе се банирам, фала многу пријатно.