Дуел за оваа недела: Whitney Houston VS Celine Dion И двете ги сакам подеднакво, но гласам за Селин. Не знаев која песна попрво да ја ставам -сите и се хитови. Еве нешто повесело, песна од филмот Стјуарт литл.
Дуел за оваа недела: Whitney Houston VS Celine Dion Селин Дион. Прекрасен глас, прекрасни песни полни со емоции. Хјустон делува малку поладно.
Дуел за оваа недела: Whitney Houston VS Celine Dion За мене Витни. Ненадминат женски вокал, енергична, харизматична, моќна, воедно мила... имаше нешто кралско во Витни Хјустон. Селин Дион има многу добри песни и повеќе хитови, ама млака ми е. Ведрата тага кај Витни е незаменлива. Своевремено била и поубава. Ќе остане вечна позитива. Не сум спомнала на форумот дека сум фан. Се уште жалам по една од моите омилени сценски и телевизиски појави. R.I.P.
Дуел за оваа недела: Whitney Houston VS Celine Dion Мојот глас оди за Whitney Houston. Толку моќен глас, толкава убавина, беше one of a kind. Во моментов ми доаѓаат на ум песни како I Wanna Dance With Somebody, I Will Always Love You, Where Do Broken Hearts Go, My Love Is Your Love, I'm Every Woman, но има уште многу прекрасни. За разлика од неа, Céline Dion има убави песни, скоро секоја е хит, но што знам, антипатична ми е.
Дуел за оваа недела: Whitney Houston VS Celine Dion Whitney Houston, многу моќен вокал. Кога ја слуша човек не може да не се наежи. Ептен песните те гаѓаат у срце Оваа ми е омилена од неа
Whitney Houston: 1. @sjdgo 2. @MagsDestiny 3. @Dream-Girl Celine Dion: 1. @friendy 2. @Bitter-Sweet Во овој дуел победник е Витни Хјустон Оваа недела дуелот е помеѓу System Of A Down vs The Cranberries Редовно давајте предлози, сите предлози некогаш ќе бидат во анкета и секако некогаш вашиот предлог ќе биде во дуел. Останува правилото да се важат само гласови кои ќе бидат со јасна и прецизна рецензија, пожелно е да се коментира и за омилени песни, зашто ви се допаѓа или зашто не ви се допаѓа некој од изведувачите. Цитирања, мислења, но се во врска само со дуелите и темата. Сите оф-топици ќе се бришaт Спојлер: Поминати дуели 1. Jennifer Lopez VS Rihanna 2. Christina Aguilera VS Britney Spears 3. Mariah Carey VS Whitney Houston 4. Linkin Park VS Maroon 5 5. Јustin Тimberlake VS Еnrique Iglesias 6. Александра Пилева VS Дани 7. Kanye West VS Jay Z 8. Владо Јаневски VS Калиопи 9. Дино Мерлин VS Жељко Самарџич 10. Anne Marie VS Zara Larsson 11. Adele VS Sia 12. Martin Garrix VS Avicii 13. Eminem VS Doctor.Dre 14. Beyonce VS Shakira 15. Shawn Mendes VS Charlie Puth 16. Paul van Dyke vs Armin van Buuren 17. Nicki Minaj VS Iggy Azalea 18. Robin Schulz VS Alan Walker 19. Bebe Rexha VS Dua Lipa 20.Guns N'Roses VS Aerosmith" 21.Linkin Park VS Pink Floyd 22.Coldplay VS Maroon 5 23.ЕКВ VS Азра 24.Nickelback VS Three days grace 25.U2 VS Muse 26.Guns and roses VS Jon Bon Jovi 27.Chris Isaak VS Bryan Adams 28.R.E.M. VS Scorpions 29.Slayer VS Slipknot 30.AC/DC VS Black Sabbath 31.The doors VS Pink Floyd 32.Deep Purple VS Led Zeppelin 33.Iron Maiden VS Metallica 34.Eminem VS Jay Z 35.Nirvana VS Foo fighters 36.Whitney Houston VS Celine Dion
Дуел за оваа недела: System Of A Down VS The Cranberries Гласам за System Of A Down затоа што откако се појавија ми беа и ми останаа најомилен бенд. Толку многу ги имам слушано што нема песна која не ја знам. Ептен голем фан сум им. Всушност и јас ги предложив за анкета само не со Cranberries. Не знам оти се сменил дуелот.
Дуел за оваа недела: System Of A Down VS The Cranberries Со Cranberries повише би идел некој бенд ко Garbage, можда и The White Stripes или нешто... SOAD се сосема друга сфера, али океј. За нив гласам.
Дуел за оваа недела: System Of A Down VS The Cranberries Гласам за СОАД и јас, другиве не се мој жанр.
Дуел за оваа недела: System Of A Down VS The Cranberries Омилена од Cranberries a од SOAD Гласам за Cranberries
Дуел за оваа недела: System Of A Down VS The Cranberries The cranberries, повеќе емоции има во нивниве песни некако Омилена, оваа:
Дуел за оваа недела: System Of A Down VS The Cranberries Иако System of a down имаат понов, помодерен звук, а The Cranberries звук кој веќе е класика за тој вид на музика, ќе го дадам мојот глас за првите.
Дуел за оваа недела: System Of A Down VS The Cranberries Глас за System Of A Down и голем респект за овие музичари. Најдобра песна на The Cranberries е "Animal Instinct", другото не ми лежи. Вкус е. Дуелот и не е толку несоодветен, ако размислам подобро. И покрај различните жанрови, Кренберис го негуваат келтскиот звук, а ако се задлабочите во СОАД, ќе забележите источни (ерменски) мотиви. Bruno Mars vs. The Weeknd. Пред неколку месеци го предложив дуелов, ама никогаш не се најде во анкета.
Дуел за оваа недела: System Of A Down VS The Cranberries SYSTEM OF A FUCKING DOWN! Омилен бенд ми е откако знам за себе. Серџ е гениј и му се восхитувам. The Cranberries се океј, ама барем за мене нема споредба. Текстовите на СОАД се многу подлабоки и се однесуваат на колективно ниво. Омилени од СОАД: И од Серџ Танкиан: А од Кренберис:
Дуел за оваа недела: System Of A Down VS The Cranberries Дефинитивно SOAD. Секако и Кренберис се фантастични, ама соад ми беа дел од тинејџерството и не можам никако да ги заборавам.
System Of A Down: 1. @zuto 2. @calliope 3. @Kitten 4. @blonde_supergirl 5. @sjdgo 6. @Ex Luna Scientia 7. @kravce The Cranberries: 1. @Antolinaa 2. @friendy 3. @BabyStyle 4. @Bitter-Sweet 5. @Dream-Girl Победници во овој дуел се System of a down Оваа недела дуелот е помеѓу Riblja corba VS Bijelo dugme Редовно давајте предлози, сите предлози некогаш ќе бидат во анкета и секако некогаш вашиот предлог ќе биде во дуел. Останува правилото да се важат само гласови кои ќе бидат со јасна и прецизна рецензија, пожелно е да се коментира и за омилени песни, зашто ви се допаѓа или зашто не ви се допаѓа некој од изведувачите. Цитирања, мислења, но се во врска само со дуелите и темата. Сите оф-топици ќе се бришaт Спојлер: Поминати дуели 1. Jennifer Lopez VS Rihanna 2. Christina Aguilera VS Britney Spears 3. Mariah Carey VS Whitney Houston 4. Linkin Park VS Maroon 5 5. Јustin Тimberlake VS Еnrique Iglesias 6. Александра Пилева VS Дани 7. Kanye West VS Jay Z 8. Владо Јаневски VS Калиопи 9. Дино Мерлин VS Жељко Самарџич 10. Anne Marie VS Zara Larsson 11. Adele VS Sia 12. Martin Garrix VS Avicii 13. Eminem VS Doctor.Dre 14. Beyonce VS Shakira 15. Shawn Mendes VS Charlie Puth 16. Paul van Dyke vs Armin van Buuren 17. Nicki Minaj VS Iggy Azalea 18. Robin Schulz VS Alan Walker 19. Bebe Rexha VS Dua Lipa 20.Guns N'Roses VS Aerosmith" 21.Linkin Park VS Pink Floyd 22.Coldplay VS Maroon 5 23.ЕКВ VS Азра 24.Nickelback VS Three days grace 25.U2 VS Muse 26.Guns and roses VS Jon Bon Jovi 27.Chris Isaak VS Bryan Adams 28.R.E.M. VS Scorpions 29.Slayer VS Slipknot 30.AC/DC VS Black Sabbath 31.The doors VS Pink Floyd 32.Deep Purple VS Led Zeppelin 33.Iron Maiden VS Metallica 34.Eminem VS Jay Z 35.Nirvana VS Foo fighters 36.Whitney Houston VS Celine Dion 37.System of a down VS The cranberries
Дуел за оваа недела: Riblja corba VS Bijelo dugme Riblja Corba . Nekoi nivni pesni znaat da me nasmeat Mogao sam bitii jaa .. bilo staa