Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Пошто го предложив дуелот, срамота е да не пишам ништо. Овој е за мене еден од најлесните дуели, затоа го поставив. Според мене, нема споредби меѓу Џастин и Енрике. На музички план го бирам Џастин пошто е јуник, не е страшен вокал, но е страшно талентиран. Сењорита, Лајк а лав ју и Крај ми а ривер - омилените од неговите почетоци како соло пеВач. Настрана Н Синк, соработките со Тимба му беа успешни, и покрај тоа што Тимбата ми е бескрајно антипатичен, ама успеа да направи нешто што цел свет го пали, секси мушкарац + добар ритам = Џастин. FutureSex/LoveSounds ми е врвот во неговата кариера. Што е врло симптоматично, песнава воопшто не се проби, а сите други беа најголеми хитови. What goes around е мелем за уши, те фрла во некоја летаргична состојба во која буквално лебдиш, има магија песната. Lovestoned & Sexyback ги прогласувам за перверзии од песни! Еве една некомерцијална песна што многу ми се допаѓа: http://www.youtube.com/watch?v=QH6eAMYncrU Како лик е перверзии, секој дел од телото вришти за секс. Во Рихеб со Ријана страшно ми се свиѓа! * Енрике е лигле тешко, не ми се допаѓа воопшто како маж, воопшто не ми е убав. Симпатичен пар се со Ането, но и покрај се, секој концерт го зачинува со лапање обожавателки. Очаен ми е и со приказните за малиот пенис, не знам што се обидува, да го жалиме за неговите пропорции. Од неговата дискографија, најомилена ми е Could I have this kiss forever, соработката со Витни, најмногу поради нејзиното присуство во песната. Bailamos - како единствената песна што можам да ја пуштам од него. Дупса - дупса хитовите со Питбул ги скролам, не се вредни за уво.
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Значи тотална утка е ова. Прво, Лилбејби, не е поентата да се предложат изведувачи кои блага врска немаат, или затоа што тебе дуелот ти изгледал лесен, поентата е да бидат изведувачите слични и да биде потежок изборот. Мислам дека овој дуел нема ни потреба да стои цела недела, можеме веднаш да го смениме. Ајде давајте поиздржани предлози.
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias ^ Јас поставив повеќе предлози, не те приморав баш овој да го поставиш. Тоа што споменав дека мене ми е лесен, е мое субјективно мислење. Ама ете, може ќе испадне мислење и на мнозинството. Твое е да одлучиш кој дуел ќе го избереш, или свој да дадеш.
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Знам дека не ме примора, ама мислев штом си дала предлог дека сметаш дека дуелот е издржан и има некаква тежина. Затоа ги замолувам и другите што ќе даваат предлози, да не биде само ќе предложам некој што го сакам со некој што го мразам, туку да бидат од исти калибар. Јас ја модерирам темава, ги пребројувам гласовите, менувам дуел и се тоа, ама не мора да значи дека јас сум таа што ќе го избира дуелот, тоа можеме заедно да го правиме со предложување и коментирање на предлозите. Тоа ми беше поентата.
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Нема потреба толку трагично да се сфаќа дуелов, ако нема ефект од нивна споредба - смени го со друг, и крај приче. Поставив и други предлози, и други ликови поставија предлози, ете и ти постави, нема потреба секој предлог претходно да се стави на гласање дали е вреден за дуел, па тек да се постави официјално. Не знам која е потребата се да се прави толку официјално на форумов, кога е најобична тема за опуштање. Кога веќе ја модерираш, прави онака како што сметаш дека е најдобро и има ефект, и тоа е тоа.
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Итс мај плежер то интродус то ју, хи ис а френд оф мај, анд хе гоус бај де нејм оф-Џастин! Нема споредба, океј и јас се согласувам ама не мора толку жештоко да се напаѓа сеа, ако реално гледаме и меѓу Мароон5 и Линкин парк немаше споредба ни некоја допирна точка па никому ништо. Џастин ми еден и единствен, најјебозовен, најсекспилен, најхаризматичен. Пеачки можеби не воодушевува, но затоа остатокот го покрива и од повеќе. Денс, стајлинг, држење, имиџ, предобри песни, не бе му нема равен. Ова ми е ремек дело, неповтролива песна, неверојатен спој. http://www.youtube.com/watch?v=TOrnUquxtwA Сите песни му ги знам и животна желба ми е да му одам на концерт, па колку и пари нека е. Има неверојата самодоверба кога изведува некоја песна, самодоверба како да држи глас на Павароти и тоа е тоа што уште поише ми го прави посебен. Новиве песни исто ми се екстра во негов стил, малку поозибилен но сепак он во негов стил. Мислам кога ќе рече некој Џастин и ако не мисли на него, туку на пиперот, не го сметам за личност достојна за муебет.
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Не можам да се одлучам.И двајцата ми се допаѓаат,имаат убави песни и добри текстови. Можеби некако ќе го одвојам Иглесиас,бидејќи за мене е пејач со подобри вокални способности. Му ја обожавам Hero
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Уф, најтежок избор за мене . И двата ми се најомилени машки изведувачи. Ама пак, мислам стиловите не им се баш поклопуваат, Енрике ми е по некако чист поп, латино, балади итн, А Џастин поп и аренби . Си ги слушам и двајцата. Од Енрике ми се допаѓаат повеќе постарите песни, и оние кои му беа на шпански, ама типот ми е толку секси што и глупостите со Питбул може да ги слушам и да уживам, и да гледам . Џастин пак од друга страна, секогаш имал преквалитетни песни. Значи за мене тој е принцот на попот и никогаш тоа нема да се промени. Нуди секогаш нешто ново, невидено, одличен звук, специфичен глас, танцување... И двајцата имат убав вокал ама како што кажав различен стил. Физички и двајцата се преубави ама за нијанса Енрике е повеќе мој тип на машко . Ама затоа пак за нијанса повеќе гласам за Џеј Ти, од едноставан причина што мислам дека песни како What Goes Around Comes Around, Mirrors, Cry me a River итн се прав оргазам за ушите .
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Енрике Иглеасиас, ширач на болести Не го можам ама ич. Кога ќе почне да шлапа тинејџерки на сред концерт, па дури и јазик пуштање баш ме интересира колкав број од нив дома си заминале со херпес Јас ни двајцава не ги слушам, Енрике не знам ни дали уште пее. За Џастин барем слушнав нешто од новото. Ми се допадна тоа што го видов сега, со костумот, потезите, музиката... убаво изгледаше. Пакетче тамански како за поп музика. Дури и фризот нов му е болје Па, како од не слушач, еден глас за Џастин, подобро звучи, има добри песнички и то. Спојлер предлог, ЕКВ вс Азра; Александра Пилева вс Дани; Металика вс Ајрон Мејден...
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias и двајцата имаат убави песни.Но, некако Џастин поубаво пее па затоа мојот глас оди за Џастин
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Леле бе,не сум знаела дека некој го смета Џастин за харизматичен,секси и уште не знам каков. Ле лееее....ова ми е откритие на денов. Џастин бе ,ЏАСТИН ТИМБЕРЛЕЈК!Секси и убав!?! Добро,доста за Џастин,да си кажам мислење за дуелов. Прво,кога веќе се коментира убавината морам да кажам дека и двајцата не ми се убави,изедначено е и не можам да кажам кој е поубав.Едноставно,двајцата не се.Е сега,има една разлика.Џастин некако многу повеќе ме нервира,чисто како појава,од причина што скока како вошка некоја,го памтам од времето на Енсинг и некако зрачи преголема самодоверба која не му прилега баш.Песните не можам да му ги слушам,од горенаведениве причини па немам и некој фаворит. Енрике ми е посмирен,помалку наметлив и не знам зошто ама не ме нервира барем. Песни кои сум ги слушала се овие http://www.youtube.com/watch?v=X86S5oZzzh4 http://www.youtube.com/watch?v=njKo3l0MKQ0 http://www.youtube.com/watch?v=m9EyEW6xPNM :geek: Привлечен и харизматичен? Добро,за вкусови не се разговара.Имаку мене ми личи на светски пандан на нашиот Јован Јованов.
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Мојот глас оди за Џастин Ми се допаѓаат песните what goes around comes around Спојлер Мој предлог Taylor Swift и Selena Gomez мислам дека и двете се млади и убави и имаат многу песни и ќе има потешка одлука
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Енрике. Не дека е Енике богзнае што, туку Џастин ич не го можам. Песните на Џастин воопшто не ми се допаѓаат, а и тој ми е антипатичен. Гласот им е ок на двајцата, ама ништо особено. Енрике има по некоја добра песна, а и вака не е за фрлање... особено во споредба со Џастин. Ако не друго, барем Хиро си ја имам неколку пати пуштено на јутјуб, додека од Џастин никогаш не сум пуштила ништо, туку кога ќе ми налета на ВиЕјчУан го мењам.
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Тежок избор,навистина. И двајцата имаат добри песни... Енрике има убави песни, не велам не... Посебно убави ми се овие. http://www.youtube.com/watch?v=w55Nib4uf1U http://www.youtube.com/watch?v=koJlIGDImiU Џастин има подобри песни. http://www.youtube.com/watch?v=uuZE_IRwLNI http://www.youtube.com/watch?v=IC8qPpnD0uE И двајцата имаат добар глас. Сепак ,мојот глас оди за Џастин. Спојлер Предлог за следната недела: Inna VS Alexandra Stan
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Па, според мене, не е толку лесен изборот. И двајцата имаат добри песни. Hero ми е омилена од Енрике, ми се допаѓаат и овие поновите - Таking Back My Love, Heartbeat, Tonight, убави ми се, весели. http://www.youtube.com/watch?v=w55Nib4uf1U Од Џастин ми се допаѓаат What goes around comes around и највеќе Mirrors. http://www.youtube.com/watch?v=uuZE_IRwLNI Сепак мојот глас оди за Џастин, бидејќи има подобар глас и поквалитетни песни, според мене. Спојлер Предлог за следен дуел: Lana Del Rey vs. Florence Welch
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Според мене ни едниот ни другиот не се нешто посебно, можеби дека не слушам таква музика како нивната. Не дека немаат убави песни, си имаат и двајцата иако имаат сосема различен стил. Само можам навистина да ги пофалам заради тоа што не се искомерцијализираа, барем не целосно. Енрике ми е некако антипатичен на некои спотови, ме нервира што се лапа таму со секоја на концертите, како да го имитира Роби Вилијамс. Само Bailamos му ја сакам, му ги знам и другите песни ама оваа е единствена што ми се допаѓа другите не се ништо посебно. Што се однесува за вокалните способности неможам многу да кажувам ама во секој случај ни Енрике, а богами ни Џастин не се Витни Хјустон, со гласот мислам, да не ме сфати некој погрешно. Џастин пак за разлика од Енрике ми е некако поприбрано момче, по зрело си ја изгради кариерата, со поголем стил и шарм. Песните му имаат приказна, спотовите му се одлични и има (барем според мене) многу подобар глас од Енрике. Песните му ги знам и многу повеќе ми се допаѓаат неговите од на Енрике. За разлика од многу други пејачи Џастин уште на самиот почеток од кариерата имаше доста сериозни песни. Ретко можеш да му најдеш песна на Џастин која му е од почетокот, а да е тралалајска. Посебно ми се допаѓаат Cry me a river, What goes around, comes around, Mirrors, Love Sex Magic и има уште некоја сигурно, само сега не ми текнува. Како и да е на Џастин песните се многу поквалитетни од на Енрике. И да, многу ми се супер пар со Jessica Biel. А што се однесува за физички изглед, ни Џастин, ни па Енрике не ми се допаѓале. Не се мој тип на дечко. Не ми се убави. Ете Џастин би го издвоила како малце по харизматичен. Значи мојот глас го давам за Justin Timberlake.
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Изборот е тежок пошто и двајцата имаат убави песни. Сепак мојот глас оди за Justin. Едноставно поубаво ми пее и повеќе го слушам.
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Justin Timberlake бидејќи поубаво пее, има поубави песни и е поубав. Енрике, прави некои чудни фаци додека пее и се што мрда бацува.
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Justin Timberlake ми е поубав и некако позгоден )