Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Хмм не е баш лесно да се одлучам бидејќи имам омилени песни и од двајцата На Енрике му ги сакам песните Takin' Back My Love, Tonight (I'm Lovin' You), Bailamos, Hero, Do You Know? A од Џастин ми се допаѓаат Mirrors, What Goes Around...Comes Around, и Cry Me A River (а Џастин исто ми е и многу згоден ) Но сепак мојот глас оди за Енрике повеќе го слушам него.
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Justin се разбира. Човекот ми е фаворит. Песните му се препрекрасни. Гласот му е мн убав а и самиот тој Мојот глас оди за него Enrique...па што знам. Има добри песни човекот ама многу е антипатичен (барем мене ми е). Кога ги слушам неговите песни онака се без живот.
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Мојот глас оди за Justin Timberlake. Одамна го слушам. Неговите песни многу повеќе ми се допаѓаат од песните на Енрике. И човекот си пее баш со емоции.
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Енрике повеќе него го слушам, иако не сум по поп музика
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Еnrique Iglesias - оригинал е човекот,комплетен маж.
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Енрике дефинитивно. Џастин не пеј писка ,ама има една убава песна што ептен ми се допаѓа, за разлика од Енрике. Ги сакам сите негови песни! ^^
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Џастин одсекогаш ми бил многу одвратен и тој и песните. За разлика од неговите, песните на Енрике може да се слушаат! Никогаш не ја сватив славата на Џастин.. Па гласам за Еnrique Iglesias
Дуел за оваа недела: Јustin Тimberlake vs Еnrique Iglesias Enrique Iglesias Дефинитивноо,овој Тимберлејк ми е многу одвратен
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани Џастин Тимберлејк: 1.MSkorpionka 2.Dream-Girl 3.Mishela 4.alekce83 5.Milky.Way 6.Trendafilka 7.Blue.Ribbon 8.Speechless 9.LilBaby 10.Hipster 11.BlackSwan5 12.kravce 13.eliesaab 14.Flower27 15.tea4e 16.Someonespecial 17.Daydream 18.Girl-50 19.HollyWoodGirl 20.Lady-in-white 21.mili4ka123 Енрике Иглесијас: 1.Irrepleceable 2.Ariel 3.Kaley 4.psychic 5.ariela09 6.krEM4Eto 7.nati44 8.vickyy90 Џастин е победникот. Некои гласови не се земени во предвид поради тоа што немаа образложение, само име. Значи, наведете зошто гласате за изведувачот. Александра Пилева вс Дани е следниот дуел, на предлог на kravce.
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани Свртевме на наше нешто, ми се допаѓа иаку ни двете не ми се допаѓаат ништо посебно. Гласам за Пилева од причина што не ми е антипатична и има убав глас, иаку нема некои асални песни и стас за на сцена. Дани од друга страна мие убава и средена, но како да ви кажам, антипатична, лигава и препотантна и просечно талентирана, дури и нема убав глас спред мене. Ни двете не ги слушам но ако треба да бирам меѓу нив две, дефинитивно Пилева, зашто има талент освен покажување на сексипил и спиење со моќни продуценти.
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани Гласам за Дани-бидејќи има убави песни со добри текстови(не сите,но повеќето и се океј) Пилева не пее,туку се дере и глуми некоја металка.. Стајлингот и е ужасен.
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани Јас гласам за Дани Фина е знае да се однесува на сцена да пее и да направи журка, поразлична е со свој стил секогаш насмеана, енергична. И ги сакам песните убави се, весели Омилени ми се Црно на бело, Што до тогаш, Не живеам за другите, Срца две. Додека Александра Пилева не ми се допаѓа. Не ми се допаѓа ни нејзиниот стајлинг. Некако ми е префорсирана
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани Тежок е дуелов, двете ги сакам. До душа Пилева ми беше посимпатична пред да стане славна, на свирките во Маракана секој четврток. Има супер глас, песните и се добри, ама не толку добри како на Дани. Песните на Дани сепак повеќе ми се допаѓаат и целосно ми е посимпатична на сцена, иако можеби гласовните способности на Пилеава и се подобри. Затоа, мојот глас го давам за Дани.
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани Кај двете единствено ми се допаѓа тоа што се нешто налик „верни рокерки“ во поглед на музичкиот правец кон кој се придржуваат, иако Дани неретко знае да „забега“ и да направи песна која е далеку од рок, но сепак кога би морала да бирам, би ја одбрала токму неа. Знае да направи многу фина атмосфера и колку да не ти се беснее, ќе си збеснеш малку. Немам пропуштено нејзина свирка, многу често доаѓа тука и баш ми е онака, фина за слушање со тоа нејзиното француско р. Пилева ми беше омилена од целата таа М2 група на таленти, но има многу слаби песни, текстови. Во сеќавање ми е само „Сребрени војници“ и онаа „Не“, која ми е многу, многу многу моќна и емотивна балада. Додека пак, Дани нема лоша песна, т.е. нема песна која не ми влегла во уво и не останала таму. Гласам за Дани, иако признавам дека само ја слушам, не обожавам да ја гледам.
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани Мене и двете ми се симпатични. И од двете има по некоја песна што ми се свиѓа. Од Александра Пилева Нема утеха ми се свиѓа ептен, Од Дани Што до тогаш, Црвени дождови... Сепак, ќе се одлучам за Дани, можеби за нијанса ми е посимпатична и има некоја песна повеќе што ми се свиѓа од неа.
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани И јас гласам за Дани. Симпатична, секогаш убаво средена, а и убав глас има
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани Дефинитивно Александра Пилева. Мене ми е каде каде поталентирана од Дани. Да, Дани е моментално по почесто вади песнички кои се актуелни и се слушаат една недела, толку. Александра според мене има подобри песни од кои мене омилени ми се: "Нема Утеха" , "Летај Со Мене" , "Сребрени Војници" , "Не" и "Лудо". А и не само по песните Александра ми е поубава и посекси од Дани.
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани И двете се убави и имаат по некоја добра песна. Но Дани ми е посимпатична, нејзините песни повеќе ми се допаѓаат и повеќе ги слушам. Така да мојот глас оди за Дани.