Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани Дани. Не е којзнае што ,ама од Александра е многу подобра.
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани Јас гласам за Дани. И знам повеќе песни за разлика од А.П.,а и убави и се песните. Спојлер И многу ми е интересна со тоа нејзиното Р. Срцка е
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани Александра Пилева пошто не сум ја видела во живо. Од Дани јас поАнтипатично суштество не сум видела. Однесување 0, Арогантност +100, а порано многу ја сакав. Така што, воут ап фор Александра.
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани Мојот глас е за Дани,мила е,нежна,има преубава коса и песните и се поубави од тие на Пилева која ми е многу арогантна и дигната
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани Би ја одбрала Дани, има неколку добри песни што ги знам и се дешава да ги преслушам од време на време. Пилева воопшто не ја слушам, едноставно не ми влегла во уво ниедна нејзина песна.
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани Хмм... И двете се тука некаде. Пилева не ни можам да ја наречам веќе пејачка зашто нема нова песна со години. Се појави на М2 ја имаше некое време и толку. Штознам, она некако како да не успеа да се пронајде себеси во музиката. Почна со еден стил, па после продолжи со друг. Имаше некоја ок песна, ама мене не ми беше нешто посебно ни како појава, ни во гласовни способности, ни во песни, едноставно како да и фалеше некоја работа плус за да се крене на врвот. Додека Дани, ми е некако многу подобра. Ми се допаѓа што си има до некаде изграден стил. Ми се допаѓаат нејзините песни, доброто кај неа е што се одвојува некако од толпата на пејачкиве што ги имаме. Црвени дождови и' е една од подобрите песни. Впрочем скоро сите песни и' имаат некоја уникатна жичка, со ок текст и ок музика. Незнам, некако го има тоа што треба за на сцена. Поседува некоја харизма, знае да се однесува итн. за разлика од Пилева. Така што мојот глас оди за Дани.
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани Александра има подобар глас, но песните и се за никаде. Гласам за Дани зошто има подобри песни
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани ^^Утре треба Реин да го смени. Дани,има подобар глас и подобри песни.
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани Се цитирав, бидејќи треба да се наведе причина. Гласав за Дани, бидејќи има подобар глас од Александра Пилева. А и песните и се поубави.
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани Пилева, затоа што има каде каде помоќен вокал од Дани и убаво изгледа, иако и откако ослабе не знаеше да се движи на сцената, едноставно нема некој сексапил и ко да не и е удобно во своја кожа. Ми се допаѓаат Нема утеха, Ангел мој, Не, Сребрени војници... Дани ми е целосно антипатична како појава и покрај 2-3 песни кои ми се допаѓаат органски не ја поднесувам. Нема никакво однесување, да не кажам на што ми асоцира.
Дуел за оваа недела: Александра Пилева vs Дани Александра Пилева: 1.Hipster 2.Vikica.cuci 3.drugarka 4.Trendafilka Дани: 1.Irrepleceable 2.Kaley 3.Ariel 4.Mishela 5.RainBow 6.leighton23 7.tea4e 8.mili4ka123 9.vickyy90 10.figgiMK 11.karina8 12.Daydream 13.Bright 14.nati44 15.tea4e 16.SummerGirl Дани е победникот. Некои гласови не се земени во предвид поради тоа што немаа образложение, само име. Значи, наведете зошто гласате за изведувачот. Kanye West vs Jay-Z е следниот дуел.