Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Музички награди (MTV, Grammy, Bet, Brit, Teen choice...)

Дискусија во 'Музика' започната од veri, 13 септември 2010.

1. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    1.698
    Допаѓања:
    2.841
    Па ова беше нешто неверојатно глупаво! Grammy наградите од година во година се се ` послаби и послаби. Наградите одат во погрешни раце, баш онака „изненадуваат“ со вкусовите тоа нивните судии :))))).
    И без тоа, самите номинации се изненадувачки. Има многу песни и албуми кои би требало да бидат номинирани, а ништо од тоа... Катастрофа.
    И настапите, исто така, годинава не ми беа ништо посебно. Освен Lady Gaga и фантастичниот настап, изведбата на Don't Cry For Me, Argentina на Parri LuPone !

Останатото - ноу, ноу, ноу!

Очекував мноооогу повеќе од изведбата во живо на Despacito, искрено. Малку утепанко беше. А, самата песна беше со неколку номинации, мислам дека ништо не зема.
    Рака на срце, многу ми е чудно како воопшто и беше номинирана? Не знаев дека може песна од друго говорно подрачје да е номинирана за record of the year... Латино изведувачите си имаат LatinGrammy Awards. Таму, годинава, Despacito победи, на пример.
    Е добро, тука може биле номинирани оти „пеат“ во комбинација со Бибер, Џастин.

Страшно...

Јас сум за тоа да ги бојкотираат наградиве, особено оние кои не ги номинираат и оние кои ги номинираат а не земаат ништо!

2. Caramell

Caramell Активен член

Се зачлени на:
    10 декември 2021
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    378
    Ke ima li nekade online prenos od Grammy?

3. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.418
    Јас колку што знам, нема.

4. Caramell

Caramell Активен член

Се зачлени на:
    10 декември 2021
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    378
    Gledam ima nekoi linkovi ama ne znam dali celosno ke se emituva na yt

5. Indiegurl

Indiegurl Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    1.817
    Допаѓања:
    6.306
    Кога Грамите беа доделувани на висококвалитетни музичари со жив перформанс.
    Сега пеј за пичка и долар, одма ќе добиеш некои 3-4 во вечер.
    И секако биди ко гз и гаќи со шефот на гармис, не ни мора да бидеш истакнат музичар.

6. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2017
    Пораки:
    3.261
    Допаѓања:
    12.227
    Ова е premiere ceremony не главното. Некој да прати линк од пренос? :wasntme:

На Caramell му/ѝ се допаѓа ова.
  7. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    848
    Допаѓања:
    4.263
    Излегоа греми номинациите за 2025-та. Јас ги следам секоја година.:clap:

Бијонсе рекордерка во номинации, годинава предвидувам дека ќе ја земе посакуваната ,,Album Of The Year". Charli XCX, Billie Eilish, Kendrick Lamar и Post Malone после неа.

Sabrina Carpenter ми е откритие, фаворит во сите категории. Не знам зошто е номинирана во ,,Best New Artist", музички е активна неколку години, има неколку албуми.