Па овие беа Американски музички награди, посебни се тие Европските Не ја спомнав Ејми Ли, колку само беше прекрасна И Колдплеј беа прекрасни, Крис откако ја скрати косата многу ми е убав А Селина, кај што беше очајна, пак уште кога разговараше сама со себе, ептен патетично беше
Мислам дека на E! ќе ги даваат, не знам за друга. А и ова со времево некако ми е многу раштркано. Ред карпет, па ова, па она, па доделување... Ај некој ако знае точно распоред нека пише.
Еј тапа, па нема кај да гледаме. А баш сакав да гледам интересни работи ќе се дешаваат. А стрим нешто на нет?
Па во 12 е ред карпет, ваљда кон 2 часот треба да почнат, ама мислам дека ги нема ни по нетов никаде да се гледаат...
http://www.grammy.com/live Се надевам нема кога ќе почнат да ми рече дека во мојата земја не е дозволено да се гледа.
И јас го најдов ова, ама мислам дека само ред карпет ќе даваат и после ќе го прекинат Ај да се надеваме дека нема да е така... Минатата година на МТВ1 ги даваа, ама годинава нема.
И кај мене стои тоа Live red carpet до сабајле. Ама па нема поента да го даваат ред карпет, а да не го даваат шоуто. Ај може и стримот ќе работи за нашава земја, иако некако тешко ми изгледа тоа да биде.
^ Oва на E? Mислам дека би требало на E да даваат цел месец го најавуваа после тоа нели ќе имаат афтер парти во плејбој куќата, ама тоа најслабо дека ќе го даваат
На Е! секогаш само ред карпет даваат, никогаш шоуто. Не знам можеби ќе го има на страницава, ама знам дека по нетов и за оскари и за било какви награди го има само карпетот и толку. Не знам зошто така... Ајде ќе видиме
А да не дадат на музичките канали? :geek: Нема белким само на таа тв да даваат Таман ќе посака човек да гледа и тогаш нема каде да гледа