Дај боже зошто отворена сум и ми рекоа дека уште една недела максимум ќе сум издржела вчера кога видов ова со чепов се разочарав
Zdravo feminki..39+2 sum sabajlevo mi ispadna nesto kako vo vid na meso kafeavo temno a vcera bev na pregled mozit da e od to sto me gledase doktorkata kolku sum otvorena ili cepot mi ispadnal?
Дали мукозниот чеп мора да има конци во него т.е примеси на крв или може да е компактна слуз во крем боја? И дали пр. паѓа еднаш или може неколку пати во денот по малку?
Еве мене сабајлето ми падна такво нешто и до сега само кафеав исцедок со конци , ама не како тоа сабајле
Од кога ти вратив тебе на прашањето, отидов во вц и кај мене на тоалетната имаше нешто како слуз ама крем боја и компактно, после сл. одење пак исто помало парче на слуз. Ама нема конци, нема ни кафена боја, баш е млечно бело. Јас сум 39+ 6 денес. Веќе секое време очекувам да биде нешто. Ајде со лесно на двете.
Со лесно и на тебе не сме многу разлика значи иста недела ај пиши ако има нешто ново кај тебе, мене ми е прва бременост па ме фаќа малце страв
Јас колку што знам немора да има и може да паѓа по малку не наеднаш мене со првата бременост ми падна наеднаш со крв а сега со оваа постепено паѓаше
Да не имаше вагинален преглед? Јас после првиот преглед со рака имав таков кремаст исцедок, мислев чепот е ама истиот ден ми помина исцедокот и не се повтори... После вториот преглед со рака следната недела, имав и сукрвица и таков растеглив исцедок со конци од крв ама не наеднаш туку цел ден на бришење ми беше така, тогаш знаев дека е чепот. Ајде со лесно тебе уште некој ден ти остана
Јас сабајлево кога станав за во вц си бев си завршив работа и одкако се облеков на три пати ми протече така убаво водичка и последниот пат како густо од тогаш немам навака ништо сега ќе одам до болница да видиме дали е водењакот а чепот ми е паднат одамна 39 недела сум