Mesinja mene denes mi padna nesto kako mrsul belo ne e iscedok nesto pirazlicno bese dali bi mozelo da se raboti za cepot ili ne e toa
Od tvoja usta vo bozij usi duso. Samo toa se nadevam so lesno da pominam no sto e tuka e. Ednas se stanuva majka ke se izdrzi se jaki sme nie zenite
Ajde Eden sovet ne sum mirnaod sekogas imam belo kako prozirno,do pred nekolku dena zavrsiv so progesterone i veke nekolku dena ne gi zemam,za dve neddli kontrola pa mi rekoa koga ke zavrsat da ne zdmam do narednata kontrola. Pred dva dena imavme odnosi so mm Samo malce od pred dva dena do denes 3 pati mi se sluci na brisejne malce prozirno so kafeavo,znaci ne è mnogu kafeavo ama ne è i Samo prozirno,mozno da e cepot? 34+1 Msilam deka mi è od odnosot so mm ama i ne sum mirnasti mislite? Ako prodolzi vaka da imam ke idam na dezuren...
Нај убаво нека те ѕирне гинеколог мила , можеби е чепот , а можеби и не е Кај мене нема така помешано со кафено , само грутчиња лигави што не се двојат паѓаат и затоа препишувам се дека е нормално , ама ти најубаво совет од гинеколог ќе си добиеш . Со односи не ризикувај , барем до 35-36 недела
Mojot iscedok e sekogas gust I prodzirno zolt.. I pred da ostanM bremena beloto pranje mi bese gusto I zolto a brisevite mi se cisti imam kandida i, najverojatno mi e od kandidata.... inaku koa kee vidam taka kako mrsul gusto I jas sesum plasam da ne mi e cepot pa se tesam deka ne e so krv pomesano ..inaku sum 34+1
Јас малце ек те изкарам ама добронамерно Имаш еден предвремен пораѓај предходно Зошто ризикуваш пак? Немој ептен е ризично
При проверка колку сум отворена отиде мукозниот чеп 3 прста отворена , болкички слабичка сега за сега Посакајте ми среќа другарчиња