Нема уште , си чекам дома страв ми е и на преглед на дежурно да идам смирена ситуација е , чеп малку по малку на секое бришење си паѓа , болки нема освен стандардните што си беа , бебе активно и тоа си е тоа
И јас второто дома ќе го родев ама имав контракции и напони многу брзо по паѓање на чеп , сега не е исто си паѓа по малку на скоро секое бришење друго стандард и така не сум паничарка па си дремам дома уште како и да е за ден - два ќе се гушкаме
Ајде на убав празник ек се роди бебуш оди наполни када со пожешка вода полежи во неа и еден секс опали и ке бидне одма хахахха
Аааа не не никако не сум спремна да идам уште на болница нека чека после недела нека искача сега нека ќути внатре во меше
Чепот нема врска ама никаква. Мене со второто не ми ни падна, па се разбудив со болки и со 6 прста стигнав во болница
Па затоа и јас си чекам ипак секоја бременост и пораѓај не се исти , се ми е различно и со првата и со втората еве сега и со третава
Спојлер мешиња малцр гадно изгледа извучи. Нека ме исправи некоја слободно и се извинувам за ваков пост сепак да прашам дали е ова чеп по 2 пат го имам и не е целосен. Читав и слушав од многумина дека не на секоја одма паѓа туку дел по дел.. што мислите вие ?
Не е. Само зголемен вагинален секрет. Чепот е проѕирен со сукрвица. Слика можеш и во спојлер да ставиш.
Не мора да има сокрвица. Мене гинекологот ми кажа дека е белузлаво по дефиниција, ама ако пукне некој капилар може и да има сокрвица
Да, 100% е чеп Вториов пат прво вака ми испадна, а после со сокрвица... неможе да е ваков исцедокот како желе, 200% е чеп