Фала ви за брзите одговори, сега идам кај матичната да видам што ќе ми каже. А бебето не престана да мрда Мирно е ЦТГ, вика тоа било само дел од чепот штом не ми пукнал водењакот.
Па не мора да ти пукне водењак за да почнат болки Мене со второто 30 тина минути пред да родам ми го пукнаа во болница
Леле е сега се испаничив, имам болка како секој ден т.е вечер како од тежината на бебето кога ќе легнам да одморам се смируваат. Ама чепот ме замислува
Вистинските болки не прекинуваат кога ќе легнеш и се на исти интервали Нема утка со нив Кај мене чепот со недели паѓаше па се породив И нормално имав болки ама водењакот не ми пукна,ова за второто дете За првото ми падна чепот дента,вечерта ми пукна водењакот и после 24 часа се породив Не е кај секого и секогаш исто Нема што да се паничиш,наскоро ќе се гушкате со бебе Со лесно Btw која недела си
Јас сум 37+5 и кај мене од денес се појави кафеав исцедок, нема ниту розевкас ниту крв, што мислите би можело тоа да е исто од мукозниот чеп или?
Мукозен најчесто доаѓа жолт леплив лигав.Со крв или без крв. тоа што си имала ти не наликува на мукозен чеп
Како го објасни така беше одговорот ама сепак добро. Мило ми е што си поминала па знаеш какое и што е
39+2 сум и еве на два пати во бришење послем вц забележав исцедок густ со многу чудна боја ( како мрсул, темно жолто) а во шолљата како парченца мали со по малку крв. А стомакот болиии како секој момент да треба да ми дојди менструација. За скоро време ќе биди да се спремам?....