Ве молам за совет.... пред околу 1 месец се запознав со момче кое ми се допадна на прв поглед, го имав она чуство кога ти заигруваат пеперутките во стомак . Заедно работиме така да почнавме да се дружиме повеќе. Еден ден бегавме заедно од работа и почна да ми се отвора да ми кажува за бившата девојка дека немало шанси да му се смири оти она несака... (да не навлегувам ), ми кажа и работи кои искрено не се кажуваат на некој кој го знаеш еден месец дури и ме покани да се запознаам со неговата сестра. Имаме и сами останато а ништо не се обидува да направи, незнам дали сака да се запознаеме подобро оти ми имаше дека речено дека сака да си фати некоја за сериозно да се заозбили малце.. Дали да чекам да направи тој прв чекор, или јас да си преземам мерки му се допаѓам или не..... ?
девојќи..ајде малце помош.. вака..: во школо има едно момче и мн ми се свиѓа..првин на почеток не го приметував но сега откако почнав да се дружам со него онака почна да ми се свиѓа... пред некој ден спомна нешто како барам девојка за озбилно досадно ми е више од зае*анции...и онака почна да се закачка со мене почна да ме испраѓа, на сите слики и линкови става лајкови и коментира ..а мојата најдобра другарка му е и него најдобра другарка.. па сеа се мислам..да потегнам чекор и да и речам да му спомне за мене..или да си ќутам додека на него не му текне дека постојам?? девојќи фала однапред.
Супер е темава. Ако може некое советче за мене хаха xD Веќе 3 години сме во ист клас, дечкото стално ме задева, ми збори ова она, едно време ме свиѓал и сам призна а исто дозна дека и јас него. Али незнам дали уште му се допаѓам. Инаку, кога го зезаат демек сум го свиѓала ја него, поцрвенува и се обидува да ме одбегнува. Целосно сум збунета !!!
^ Па седни убаво некое време прави обичен муабет со него...па можеби пак ќе ти признае или ќе приметиш по неговото однесување.
Немој веднаш нешто да му кажеш дека ти се допаѓа флертувај малку види на што сте бидејќи те запознал со сестра му, сте биле сами и ништо не направил. Или те сака ама не е сигурен што чувствуваш ти или те смета за блиска пријателка.
па затоа што ти е колега јас лично не би избрзувала, полека но сигурно каде и да е ќе проба нешто, бар мене така ми мириса ова
Ми треба ваше мислење.. можеби една година сум заљубена во еден, си пишувавмее и слично, и пред 2 месеци сватив дека не ми е толку важен и почнав да си играм со него му се правам важна, цело време контра му идам.. и он поЧна секој ден да ми пиШува.. ме вика да се видиме кога има тренинг близу до мојата кука, коа ќе се видиме цело време ме гушка и бацува во образ, после когасум со другарка цело време неа ја гушка.. незнам Што сака да каже со тоа дали сака да ме направи лубоморна.. а во последно време цело време јас му викамм братчее а он мене сестроо.. сакам да примети дека не ми е повеке толку важен ама сепак коа ке дознааам нешто за него многу се нервираам.. секој ден ми става "лике на слики и линкови на фацебоок.. сакам да ми кажете дали мислите дека почнав да му се свиѓам .. сите блиски ми го кажуваат тоаа ама јас не верувам.. ми треба вашето мислењее.. Ч))) фала однапред
Ми треба ваше мислење.. Братче сестро ? ! Човекот нејќе инцест да прави . Немој со такви грешни мисли чедо , оваа другарка ти на неродениов брат би ти била снаа . Ако се бацуваат не им држи свеќа освен ако не им притреба помош во спалната соба . Да размените искуста не за друго . Пошо ова ме асоцира ко песнана на Ксенија р.и.п и Индира ... Абе што знам поделите го земи го долниот дел
Ми треба ваше мислење.. ама тоа братче на зезање почнав да му го кажувам.. секогаш кога идам да се видам со него е многу добарр и сее а коа сме со некој мн се прави важен.. а еднашка го праШав што е во хороскоп и ми одговори шкорпија и ми вика а ти шо си и му кажав риба и ми вика а имаш видено ако се заедно рибата и шкорпијата како ќе им биде? потоаа е менаџер викедов и во петок и сабота на различни места и ми рече обавезно да сум седела со негоо ако не сум дошла ке ми с еналутел.. незнам повеќе што да мислам..
Ми треба ваше мислење.. Добро колкав е типов за да биди менаџер?Колку години сте разлика? По што гледам ти имаш 15
Ми треба ваше мислење.. Јас еднаш во Тин Шема прочитав дека ако ти се допаѓа некој, треба да му дадеш до знаење пример му понудиш пола од твојот кроасан на големиот одмор во школскиот двор. Така да, чим не ти понудил кросан ништо од свиѓањето. Логички.
Ми треба ваше мислење.. а што не е во ред? другарками например блиските ми викаат дека сака да ме направи љубоморна затоа ја гушка .. не ја бацуваа иначе.. веќе неколку недели по ред, секој 2 ден ми звони да се видиме..
Ми треба ваше мислење.. Па видете се ако веќе ти звони и ако ти сакаш да се видите. И тогаш ќе видиш најверојатно што сака од тебе, дали е сериозен (колку што може да биде за негови години) или сака да си игра.
Па ти сама треба да знаеш дали му се допаѓаш или не, според неговото понашање.. И логично е со неговиве години да гушка (како ти што викаш пушта) на твои другарки само за да те направи љубоморна и за да види како би реагирала, ако не те интересира па немој воопшто па да се замараш па