Ова го напишав веднаш после натпреварот Кожуф-МЗТ и малку бев изнервирена па сум треснала глупост мислев на Фантоми-Гевгелија
да да не знам што ми се случува цела сум разбркана Туку од Скопје сношти што дојдоа едни мислам дека се викаа Плава чета многу добра навивачка група ни секунда не прекинаа со пеајњето дури сите песни им ги научив на памет Само што културата им е на многу ниско ниво, ни ги испокршаа сите столови
Да тие се баш сега ги најдов на фб http://www.facebook.com/profile.php?id=100002842310485 Гледам дека се Фемили Аеродром а групата им се вика плава чета и мислам дека на блузите така им пишуваше Инаку се сетив на нивната песна :плаво b ке бидам посилен од се.Само јас и ти и никој друг на овој свет Спојлер Туку уште се чудам како сум напишала фантоними ц.ц. брука
Не ми треба мене титула за тебе верно јас да навивам,и живот јас би дал само за тебе,ЗА ТОА СВЕТО ИМЕ МЗТТТТТ
Една љубов еден живот В А Р Д А Р и ништо друго не признавам . Дедо ми, татко ми, чичко ми одсекогаш навивале за вардар уште во времето кога беше еден и единствен и кога цело Македонија беше на нозе за него ,се прославивме со него . Вардар се враќа на нозе полека со нов и многу јак тим и само ќе ГАЗИ и ништо друго. Во секоја навивачка група има едни што ќе го дадат срцето и грлото за вардар а други кои едвај чекаат да има некоја фрка за да се степаат . Се согласувам со тоа дека за разлика од grobari , delije , hajduci , bad blue boys и тн и тн нашиве навивачки групи се срциња не прават хаос и неред како што прават овие што ги набројав и многу други . За мене најдобра , најбројна навивачка група се КОМИТИ ма какви city park , family сите порано а и сега сеуште навиваат за вардар скоро 80 % се излезени од комити . Еве што било порано а и што ќе биде доколу вардар се врати на старите патеки сите ќе бидат тогаш комити и сите ќе навиваат за вардар . Порано од сите градови во Македонија навивале за вардар и биле на секој можен натпревар на градскиот стадион. http://www.youtube.com/watch?v=TCfrRt5eNcE Сакам пивооо сакам да пијам јаас , сакам и дрогаа не ми замерувај , јас сум од Скопје и така сум научен и татко и дедо за ВАРДАР навивале
Комити на последниот натпревар во Маџари што играа, ја срушиле вратата, на навивач му скршиле нога, се испогазиле.. Инаку ова зашто им барале по 150 денари за карта. Инаку, незнам, не навивам за никој посебно ама сепак мислам дека Комити се најбројни, и секогаш се организираат и одат по натпревари по многу луѓе.
Самоо КУМАНИ. Хулигани и навивачи! Пишују ви на кумановски, пошто фати ме некој убав осеќај на ГОРДУ КУМАНОВКУ. Што правимо ми на трибине, тој е неопишливо. Застанеш па поченеш да се дереш, да пцуеш, на крај утепаш некога! Памтите не сви! Кршимо автобуси, абе најјаки смо!
http://www.youtube.com/watch?v=YyeQ_pYI ... e=youtu.be Еве едно клипче како Фантоми Север се подготвуваа и навиваа на натпреварот Кожуф-Работничи
ajj ќути си скриена жеља ти е да навиваш на запад сс Кумани не би да се карам, пошто ипак Кумани су најјаки . поздрав од најјаки
Денеска 30 души од Family Aerodrom ги претепаа неколку дечки од кај мене од школо (oд CPB). Бев присутна на тепачката. Страшно беше! Имаше и на вести. Едно дете доби потрес на мозокот, а Бојан од мое одделение го приведоа во полиција и исто така и он беше во болница. Ама мене не ми е јасно, зошто се тепаат? Зошто се навивачи на спортивниот клуб? Глупости. Можат да се испоубијат вака, не се свесни што прават.
Не знам дали сте слушнале за навивачите на Напредок од Кичево. Ѓаоли. Не дека се многу на број, добра навивачка група се. Сега брзо почнаа пак, едно време ги немаше. Не знам точно колку години. НАПРЕДОК!
Aбе испушисте ни га ви на нас. Седете мирни. Љубомора е болест и крајно време е да оздравете. Не сам вулгарна иначе, ама девојче влечеш ме за език! позз бек и па смо најјаки.