Ние го имаме и сме задоволни. Земен ни е од Сетек, ама провери и на Ананас мислам дека им е на попуст.
Здраво, ќе ве замолам за препорака за дифузер доколку некој има земено од Топ Шоп или Комодита. Разликата е само 200 денари ама незнам кој е подобар. Повеќе ми е за пријатна арома во мојот дома, бидејќи сум опседната со мириси
Дали некој има искуство со навлажнувачот од топ шоп, ровус? Бебето ќе се роди декември месец, со клима се грееме и мене многу ми се суши лицето и устата од климата па знам дека е сув воздухот. Сакам за бебе да нема проблем. Планирам во спална само да го ставам, не е голема многу спалната средна големина, дали ќе е доволно?
На дечко ми му препорачаа од ОРЛ да си земе прочистувач/навлажнувач на воздух поради тоа што носот му се затнува а не е алергичен на ништо, сѐ испита. Гледав дека прочистувачите се прескапи, ама ме интересира што е разликата помеѓу навлажнувачот и прочистувачот и кое е подобро да се земе секако ако можете и препораки. Фала ви.
Имаат наши пријатели од постариот модел они се презадоволни, јас сакав да купам и ги прашував баш ама зимоска немаше и земавме од комодита. И овој е добар, нас во спална ни е климата навлажнувачот е пуштен на малку повеке ос минимум одлично си ја врши работата. Инаку и јас и бебо се давевме од кашлање од климата додека не сватив што е работаѕа
Кај моите се грееме на панелки во соба и купивме на комодита навлажнувач се преродивме. Бидејќи е помала собата го зедовме помалиот и ептен врши работа. Година дена го користиме претходно многу ни се сушеше грло.
Знам дека мислењето ти е старо, ама го порачавме истиот навлажнувач на ровус од топшоп баш ради бебето и што ќе се грееме на клима, па кога ќе стигне ќе ти кажам искуство, ако си сеуште заинтересирана. Од ананас.мк го земав, малку е поефтин таму неголи на топшоп.
Здраво Дали може некој да ми каже од каде може да се купи мерач на влажност? Претопло е во Аеродром барем со парново, во спална ни се намалени радијатори ама сакам да проверам за да знам за бебе дали ќе ни треба навлажнувач вака немам осет
Ние ваков во секоја соба имаме . https://www.anhoch.com/products/xiaomi-mi-temperature-and-humidity-monitor-9735
Не сме почнале да го користеме, влажноста е доволна, немаме потреба уште од него. Кога ќе почнеме ќе ти кажам искуство. Јас овој го имам од Али мила: https://a.aliexpress.com/_EGddlXj Супер си работи и не е скап ич. На сите блиски му порачав и кај сите си работи одлично. Ама нормално на Али многу се чека. Види на Тему, сигурно ќе најдеш ефтин и таму и ќе ти стаса за побрзо.