Дали некоја користела дифузери на Young living со етерични масла и дали може да направи споредба со некои дифузери што ги има кај нас по продавници, во смисла колкава е разликата во функцијата, со оглед на тоа што има разлика во цената. На Young living се од 3000 нагоре. Ми треба навлажнувач и освежувач на воздух, бидејќи веќе имам прочистувач на воздух Ровента, поради греење со 2 клими. Мене ми е сув воздухот, а не па на бебето што треба да пристигне наскоро.
Јас го имам. Го пуштам само по 10тина мин во денот, ако е вклучен подолго прави потоп околу него. Не сум користела други ама мислам дека многу пареа испушта наеднаш, а на најслабо е пуштен.
Здраво на сите. Сакам да си купам навлажнувач на воздух, пред се за да користам етерични масла и да ми мириса собата. Бидејќи не сакам да издвојам голема сума на пари, се мислам измеѓу оној на Comodita, помалечкиот од околу 2000 денари и онај ST на Setec што е моментално околу 1200. Знам дека во оној на Comodita има и посебен дел за ставање на етерични масла. Може да ми кажете ваши искуства и препораки? Ви благодарам!
Го земав навлажнувачот на Горење, во него пишува да не се става дестилирана вода, него прочистена. Што значи тоа прочистена вода, каква треба да ставам?
Јас си имам од Али експрес месечина ,преубаво изгледа ,како навлажнувач е слаба малку ама не е страшно врши работа.
US $24.55 | 3D Moon 880ML Air Humidifier Ultrasonic Humidificador Light USB Cool Mist Diffuser Aroma Essential Oil (with battery/No battery https://a.aliexpress.com/_msciOZM ОВаА МИ Е втора на првата ја зезнав електрониката ама саМа сум крива ја наполнив многу
Само во спална. Мала е спалната околу 10 квадрати е. За поголемо незнам дали би вршел работа не сум го пробала.