Тие пм 2.5 честички што ги детектира прочистувачот се водени честички, не се штетни како оние од загаден воздух. И мојот прочистувач веднаш реагира кога ќе го вклучам навлажнувачот на воздух. Слободно користи го.
Ај да ја активирам темата. Мамички тие што го имате на комодита помалиот навлажнувач на колку го уклучувате? Минимум, максимум, средина некоја ?? И како се одржава за чистење? На колку време ? Јас денеска го купив, во упатството нема ништо, таму не ми текна да прашам. Како сте задоволни?
Ќе видам, благодарам. @eli25 не ми се чека искрено, а сакам и да подлежи на гаранција. Ти благодарам ☺️
Само мерач или навлажнувач, јас вакво имам колку упаљач е , температура и влажност мери и смарт е па си имаш историја. Од гтц. https://www.mi-store.mk/product/monitor-za-temperatura-i-vlaznost-2/
Не се разбирам многу, фино што кажувате какви се опции има. Ја би и навлажнувач и мерач и температура 3 во 1. Ако постои кажувајте Ако не ова ќе си го земам, не е скапо а е 2 во 1. Ќе тркнам до Ми-стор уште денес. Гала многу Иначе сега видов во Топ Шоп имаат навлажнувачот Ровус Амбиен. Дали некој го има и како е задоволен? Дали еден би вршел работа во цел стан или треба во секоја соба посебно да се стави?
Пиши humidity meter , види само со цен кој ќе ти одговара. Имаш од 100 па нагоре . Кај маж ми во телефон е нарачката , неможам да ти пратам веднаш
Мајки во просторијата кај што ви спијат бебињата навлажнувачот на воздух ви работи цела вечер? Некако многу ладно се осеќа ако е цела вечерпуштен.
Јас не пуштам навечер. Само преку ден во дневна. Можеш да си купив мерач на влажност и ќе видиш дали има потреба…
Извини вака што ти досагам али не ми се јасни овие работи.. имам мерач покажува 55 и кај што спиеме со малата пред два дена не го пуштив одма и се исуши грлото а вчера го пуштив па ладно е многу мислиш клима дува, сега не ми е јасно
Ние го земавме овој од нептун, навлажнувач, мери температура и има индикатор за влажност. Со тоа што мислам дека не ја мери влажноста туку се сетира колку да биде и се става на ауто да ја одржува (сам се исклучува и уклучува по потреба). Уште не сме почнале да го користиме, ама досега се што имам ровента добро се покажало.