Добитник на деловен простор е Димитар Миладинов од Струга .. А за брат му Константин има ли нешто Сите викаат на Струга дуќан да имам, а оно Стружанец во Скопје дуќан добива
Комшивката доби ваучер од 3000.. А тетин ми го прочитаа за 30 000 (така мислиме), после на ваучерот го пишуваше со грешна буква во презимето, а сега на резултатите го има само со име за беља тие беа кај нас на гости, спобудале човекот. И сега уште не знае дали тој добил или друг е..
Мој роднина доби ваучер во вредност од 60.000 денари. Инаку влечењото беше тооолку нерегуларно. Се од една иста страна зимаат да не им си види тангата случајно. Па што облекувате такви фустани кога знаете дека треба да влечете. Па уште слушнав додале влечења немало 9 да има тука 13. Браво. Играва е тотално жива глупост.
Не праќав фискални иако собрав за 4 плика ке ги пратам за во февруари,ама сестра ми прати и секако не доби ништо . У свак случај сас среќу нека му е стан на Кумановца,иако не га знам. А можда е и некој Авганистанац,сас пола милионче у банку... а и у Куманово не су сви за Цицка и за СДСМ има и Вмровчиња
Водителката на Миле Кузмановски му постави прашање по што ке ја памети 2013? А на човекот жената му умре во 2013 по сите весници пишуваше...брука, резил. И тоа тоалетата што ја носеше, само за во тоалет и беше.
Леле и мене на тоа ми текна а и го приметив човеков се изгуби не знаеше што да и одговори па почна да врти планови па со децата домашни, а он ќе си знае како ќе ја памети годината. Пее од што мора да заработи за фамилијата. Па и го прекина во сред муабет, го сецна отиде да ги земе ваучерите од жирито а овој си остана на сред бина да дреме. Водителите беа катастрофа, тој јадниот изгубен цел, таа јадната се облекла во елегантен фустан а движењата и беа како на рекетар па и гласот па и уличниот говор, на ништо не личеше, најмалку на девојка. Не знам дали приметивте, тој бушавиот од некст тајм кога рече за малку мајка му да се паднела, веројатно сличности во име и оваа вика ахааа тоа ќе беше премногу симптоматично (сакаше да каже дека ќе изгледаше наместено и сомнително а не симптоматично, ова како вицот со континент-комплемент ) Ниту се знаеше за кој Петко Петковски се работи, со такво име и презиме може има 50 луѓе во Македонија, ниту пак ги покажуваа ковертите со лични податоци, после некое време им текна да ги покажуваат и да пишуваат барем кој од каде е. А два пати срце ќе ми застанеше маж ми кога ми рече -ова е принтано, а моите коверти беа такви со принтана адреса и плус ливчето со податоци ми беше исто принтано ама тоа да ти имало и друг со такво, лажна тревога. Ништо и од станот, и од колата и од дуќанот. А и јас видов еден познат за ваучер од 5000 од мојата поранешна општина. Можеби не ми се падна ништо зашто цело време си велев не сакам ваучер и цело време очекував стан, дури ни со дуќан не се задоволував Зар да го сече
Овој стружанецот е од брат ми другар, се изнасмеавме кога му се јавија, целиот беше збунат и изненаден. Иначе јас не го знам добро, но брат ми се израдува што нему му падна, кажа дека стварно човеков заслужува. Цел живот работел, вреден е, добар и дека во прави раце е наградата, да не се секираме многу. ******************************************************************* Покатастрофа водителка (и гостинки) со покатастрофални фустани не можело да има. Од едно купче извлекуваа пликоа, одвај се мрдаа со фустаните, а пликоата одздола не беа ни чепнати. Побитно е да се рекламираат со оние кич фустани или на народот да ги задоволат со мешање на пликоата ??? Тапа, тапа емисија !!! Друго, овие што добија ваучери, автоматски се лишија од можна добивка на стан, дуќан и кола (по претпоставка дека само едно плико имаат пратено). Тука малку не ми штима.
За друго нема да коментирам, ама глупоста ваучерите да се подигаат од СКопје... Во ред, оној од Охрид доби 1000 денари ваучер за прехранбени производи и ќе потроши 1500 + утепан ден за да си го подигне.....