Водителката ПОД ИТНО да си оди, не само од оваа емисија.,....туку воппшто ТАА НЕ Е ЗА ПРЕД ТВ КАМЕРИ, барем ако се брук, да не се брука јавно. На Кристина Арнаудова и рече да внимава како ќе извлекува коверти, да не покаже нешто што не треба па да си има цела Македонија забава во наредните 12 месеци, „освен“ ако тоа што ќе го покажела не им се допадне на гледачите. Како јас завршив пред ТВ екраните МРТ да гледам....ах ќе си пукнам
Се се, али се надевам дека тој дедото од Сител што кажа дека пратил 50 пликоа дека не добил ништо. Или барем дека го извлекле во оние нерегуларните.
Значи стварно водителката и после толку години воопшто не ја бидува, ај што нема никаква харизма па и како зборува и брзо некако греши цело време и се едно исто ги прашуваше сите гости ... подобро мене да ме ставеа да водам
Димитар Миладинов од Струга. - Ц ц ц.. и браќата Миладиновци збираат фискални. А овој пак што го извлекоа за деловен простор и нерегуларно. Да те извлечат и да ти е нерегуларно.
Ако се саморегенерира... пф, уште прашуваш! Ќе си се договориме ние со јб82. Не се мешај и ти,оти, ако на три се дели... мхмхм, ништо од бизнисот
Сестра ми и мајка ми Фатмаѓул не гледаа ради извлекувањево, а ништо не ни се падна, штета. А толку фискални собирање барем некој ваучер од 100 евра да паднеше. Онаа па глупачана се од средина вади и тие најгоре бар да се мрднеше лево десно.
http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=26976 Нека им е со среќа станот, ама атмосверата на прославата ме насмеа, Ама бабата најјака е, си кажа...внуците ќе учат во скопје и ќе седат во нашиот стан! Гарант зетовци, снаи,јатрви золви, се подкарале кој ќе го лапне......
Не бе со здравје да си го користите, не ви се мешам, си имам јас цел и со никој не планирам да го делам. Туку само сакав да прашам дали ќе го сечете? Може и да се договорите за денови на користење. Да бидам искрена, декември бев опседната со фискални сметки ама откако помина првото извлекување јас изгубив надеж и не ми е веќе толку интересно да собирам сметки.
Јас вака-така си добив 1.000 денари ваучер од Тинекс да си изпазарам нешто. Мм ми вика абре 1.000 си лапна, а јас прашалници викам поим немам во трпезарија си сечкав руска си правев, а тој гледаше. После сите почнаа да ми ѕвонат по телефон синкир сум освоила 1.00000000000.
Ни собирам веќе, ни праќам. Заврши за мене награднава игра од кога ја добив главната награда. И не се секирајте ова е специјална, ќе има за сите , ќе делиме, ќе се снајдеме, солидарна сум јас. Хехехехех... Шала на страна навистина веќе нит собирам нит праќам. После онаа лакрдија на прва, после она влечење на купчиња (мислам не влече писмо по писмо, туку купче од 10 пликови), па имаше едни си ги залепиле пликовите со селотејп (изгледа маж и жена) и оп две награди едната на име на мажот, едната на жената (со исто презиме беа). Па тоа одма треба да се дисквалификува! Смешки живи.... Си влечат купчиња по 10 пликови, па таму позади жирито си брои, си пишуваат купончиња, преглед никаков. Ни се знае кој јаде, кој пие. Па земи извлечи писмо.... отвори го.... извади ливчето....прочитај името...па носи на броење... Ама тоа тие...
^ И јас тоа се зачудив. Никогаш не ми се паднало ништо и ете сега среќа 1.000 денари кој ти ги дава и тие на денешницава.
Честито Агрона Јас инаку се откажав од играва,а после таквото извлекување се надевам дека и остатиот народ ќе се опамети
Се сложувам со двете. Подобро да имавме на крај на година некаков симболиченповрат на ДДВ од сите собрани фискални сметки од годината или барем да бевме ослободени од некои давачки кон државата, на пример за наредната година помал данок на имот за некој процент, или помали комуналии или нешто слично. И ваквото ослободување да важеше за сите, мислам на сите кои се „фисклано дисциплинирани, “, пошто кога ќе собереш колку пари се вложени во наградната игра, и тоа само за неколку срекници, тогаш подобро ќе беше сите да бевме среќни со мали отстапувања, направени од државата. Инаку читав на нет, ваква наградна игра, имало во фебруари 2013 во Хрватска.