Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Наградна игра со ФИСКАЛНИ СМЕТКИ

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Nana19, 6 декември 2013.

1. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    http://www.youtube.com/watch?v=OfJRX-8SXOs повели :*

2. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    Водителката ПОД ИТНО да си оди, не само од оваа емисија.,....туку воппшто ТАА НЕ Е ЗА ПРЕД ТВ КАМЕРИ, барем ако се брук, да не се брука јавно.
    На Кристина Арнаудова и рече да внимава како ќе извлекува коверти, да не покаже нешто што не треба па да си има цела Македонија забава во наредните 12 месеци, „освен“ ако тоа што ќе го покажела не им се допадне на гледачите.
    Како јас завршив пред ТВ екраните МРТ да гледам....ах ќе си пукнам

На eliesaab, Markusa2, mileystar и 2 други им се допаѓа ова.
  3. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    1.265
    Цело време влечеа од исто место,па ти таму во средината најдоле НИКОГАШ нема да добијат -_-

4. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    Се се, али се надевам дека тој дедото од Сител што кажа дека пратил 50 пликоа дека не добил ништо. :devil: Или барем дека го извлекле во оние нерегуларните. :smoke:

На kikav му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Dakota

Dakota Активен член

Се зачлени на:
    20 декември 2013
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    13
    Значи стварно водителката и после толку години воопшто не ја бидува, ај што нема никаква харизма па и како зборува и брзо некако греши цело време и се едно исто ги прашуваше сите гости ... подобро мене да ме ставеа да водам :rofl: :rofl: :rofl:

6. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.322
    Допаѓања:
    28.991
    Димитар Миладинов од Струга. :D
    - Ц ц ц.. и браќата Миладиновци збираат фискални. :D

А овој пак што го извлекоа за деловен простор и нерегуларно. :x Да те извлечат и да ти е нерегуларно.

На kikav и leighton23 им се допаѓа ова.
  7. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.125
    Ако се саморегенерира... пф, уште прашуваш! :angel:
    Ќе си се договориме ние со јб82.
    Не се мешај и ти,оти, ако на три се дели... мхмхм, ништо од бизнисот :!:

8. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Сестра ми и мајка ми Фатмаѓул не гледаа ради извлекувањево, а ништо не ни се падна, штета. :rofl: А толку фискални собирање барем некој ваучер од 100 евра да паднеше. :(
    Онаа па глупачана се од средина вади и тие најгоре бар да се мрднеше лево десно. |(

9. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=26976
    Нека им е со среќа станот, ама атмосверата на прославата ме насмеа,
    Ама бабата најјака е, си кажа...внуците ќе учат во скопје и ќе седат во нашиот стан!
    Гарант зетовци, снаи,јатрви золви, се подкарале кој ќе го лапне......

10. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    што ми се копирало брее, леле ОМГ хахаха си се изнасмејав :rofl: :rofl: :rofl: :tmi:
    ај простено ми е од лани е :lol:

11. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.380
    Допаѓања:
    17.581
    Не бе со здравје да си го користите, не ви се мешам, си имам јас цел и со никој не планирам да го делам.
    Туку само сакав да прашам дали ќе го сечете? :rofl: Може и да се договорите за денови на користење. :lol:

Да бидам искрена, декември бев опседната со фискални сметки ама откако помина првото извлекување јас изгубив надеж и не ми е веќе толку интересно да собирам сметки.

12. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Јас вака-така си добив 1.000 денари ваучер од Тинекс да си изпазарам нешто. :lol: :rofl:
    Мм ми вика абре 1.000 си лапна, а јас прашалници викам поим немам во трпезарија си сечкав руска си правев, а тој гледаше. После сите почнаа да ми ѕвонат по телефон синкир сум освоила 1.00000000000. :lol:

На Lella, Thallia, Elennaa и 6 други им се допаѓа ова.
  13. jb82

jb82 Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    299
    Ни собирам веќе, ни праќам. Заврши за мене награднава игра од кога ја добив главната награда. И не се секирајте ова е специјална, ќе има за сите , ќе делиме, ќе се снајдеме, солидарна сум јас.
    Хехехехех...

Шала на страна навистина веќе нит собирам нит праќам. После онаа лакрдија на прва, после она влечење на купчиња (мислам не влече писмо по писмо, туку купче од 10 пликови), па имаше едни си ги залепиле пликовите со селотејп (изгледа маж и жена) и оп две награди едната на име на мажот, едната на жената (со исто презиме беа). Па тоа одма треба да се дисквалификува!

Смешки живи....

Си влечат купчиња по 10 пликови, па таму позади жирито си брои, си пишуваат купончиња, преглед никаков. Ни се знае кој јаде, кој пие.
    Па земи извлечи писмо.... отвори го.... извади ливчето....прочитај името...па носи на броење...
    Ама тоа тие...

На Elennaa, zhap4e и Abeja им се допаѓа ова.
  14. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.535
    Допаѓања:
    106.118

Браво , па од толку многу пликови и 1000 ден да добиеш , тоа ти се вика среќа :)

На kikav и Agrona им се допаѓа ова.
  15. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    ^
    И јас тоа се зачудив. :rofl: Никогаш не ми се паднало ништо и ете сега среќа 1.000 денари кој ти ги дава и тие на денешницава. :lol:

16. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Честито Агрона

Јас инаку се откажав од играва,а после таквото извлекување се надевам дека и остатиот народ ќе се опамети :D

На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    5.739
    Допаѓања:
    54.596
    И јас истото го мислам. ;)

18. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    Се сложувам со двете. Подобро да имавме на крај на година некаков симболиченповрат на ДДВ од сите собрани фискални сметки од годината или барем да бевме ослободени од некои давачки кон државата, на пример за наредната година помал данок на имот за некој процент, или помали комуналии или нешто слично. И ваквото ослободување да важеше за сите, мислам на сите кои се „фисклано дисциплинирани, “, пошто кога ќе собереш колку пари се вложени во наградната игра, и тоа само за неколку срекници, тогаш подобро ќе беше сите да бевме среќни со мали отстапувања, направени од државата.
    Инаку читав на нет, ваква наградна игра, имало во фебруари 2013 во Хрватска.

19. xsweetx

xsweetx Активен член

Се зачлени на:
    24 декември 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    4
    Абе ако сакат да ја наместат, ќе ја наместат. Само тие знаат што прават, хах. :)

20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013