Денеска(Четврток) пред продажното место во Прилеп компани менаџер ке има наместено кутии за бесплатно праќање на пликовите
Значи сега пак треба да ги ставиме во бел плик само да не ги адресираме туку ја купуваме марката од пошта така ?
Ја пишуваш адресата на пликото и го даваш во пошта. Единствената разлика е во „естетскиот изглед“ на маркицата и нејзината пониска цена. Инаку сеуште не се добиени новите маркици во сите пошти
Како што пишав и погоре: сеуште не се направени и стигнати маркиците по поштиве. Барем такво објаснување ми дадоа мене.
Денес бев во мтв има кутии , пуштив пликоа, а сега прочитав дека во сити галери ќе стават кутии,вистина ли е или?
Во вторникот испратив плика наменети за наградната игра со посебна маркица. Цената на едно плико е 10 ден. Можеби немало во поштата каде што си праќала од специјализираните плика,па ти дале одбично и затоа ти наплатиле 18 ден.Изгледа интересот за наградната игра е преееголем
едно прашање ако може дали знаете случајно работи ли поштата утре да пуштам плико? дека во понеделник е нели извлекувањето и само уште утре ми останува да пратам
Сето лага невидена му е и јас пуштивв и 18 денари ми зедоа ама барем му пишав на овие од лотаријава да се испразнам некако не чини со лага претерааа...
Има во мтв одма штом ќе влезеш од главниот влез, има две кутии а исто има и во сити галери во техномаркет
Во тие пунктовите само така ги пуштаме пликоата, треба да има поштенска марка залепено на нив, или само така??
Ајде со среќа на сите кои испратиле по некој плик.Што би било убаво феминките да им ги соберат наградите.Мераци
Ццццццц..... Каква неорганизираност на извлекувањето,стварно не ми се верува.Го направија каша попара. Мешање на пликовите,влечење скоро само од едно место и што уште не.А за водителите нема потреба да се коментира.