абе јас да имав среќа машко ке бев Како луда собирам фискални што се глупирам јас незнам кога јас ке добијам. ПОГОЛЕМИ СЕ ШАНСИТЕ ДА МЕ УДРИ ГРОМ ОДКОЛКУ ДА МЕ ИЗВЛЕЧАТ МЕНЕ МАКАР И ЗА ВАУЧЕР ОД 1000 ДЕНАРИ
Јас редовно со фамилијата си собраме ама буквално сите сме вклучени во тоа A емисијата ми е многу интересна Димитар е срце <3
Jas mislam deka se e namestaljka.Sobiravme i nie i isprativme za prvoto izvlekuvanje ama koga vidovme kako se odvivase prebrojuvanjeto iskreno se razocaravme.Mislam ne e fer i korektno,trebase kako sto vlecat kovertite prvo da procitaat ime i prezime pa potoa da proveruvaat dali e kompletno i ispravno,a ne taka.Zatoa veke ne prakame iako ni se sobiraat mnogu smetki,ama ne se zamaram poveke so toa. [mod-kirilica:1coef8xm][/mod-kirilica:1coef8xm]
Мислам дека откако сменија да има повеќе извлекувања важат фискални сметки од 15 ноември 2013год. па навака.
^ јас купив плико од книжарница - по 2 денари, од просветно дело (барав со самолеплива трака, оти в пошта минатиот пат ми дадоа од оние што треба да се лигават, а јас ги мразам од дното на душата). Минатиот пат (пред нова година ова) ко ги праќав, 12 денари по плико ми зедоа за праќање, а сега пошто има штанд и во Прилеп, планирам да ги оставам таму, колку што разбрав бесплатно било.
^ Секојдневно во Скопје ќе функционираат три истурени пунктови на Наградната игра и тоа на улица „Македонија“ пред Толлакс – продажно место на Државна Лотарија, во „Техномаркет“ – Сити Галери и во зградата на МРТВ.