и јас сакам да си ставам нокти само се уште не сум се одлучила дали акрилни или гелни. може ли да ми кажете кои траат подолго? исто така не знам во кој салон (бидејки до сега немам ставано) а сакам да бидам сигурна дека е некој кој работи со квалитетни материјали, не да ми се скршат или извадат за една недела россонерка, од каде си позадоволна од диор или афродита с? гелни или акрилни? колку чинат во афродита? многу прашања sorry
Акрил се става на исечени нокти, а гел на потпораснати. Ако имаш подолги нокти стави гел, ако имаш мали може и акрилни. Е сега и двете се оштетува после тоа ноктот, ама најдобро е да може да си ги негуваш постојано и да имаш долги нокти. Ако ти е за една употреба акрил. Како и да е според мене сеедно дал акрилни или гелни кои се дупло поефтини сепак си требаат средства и луксуз на некој начин е. Иначе во Афродита ставав акрилни околу 1500/1700 тука некаде беше, не памтам. А во Диор гел е 600 денари, акрилните се дупло. Тука ти ги прават услови 10ка Спојлер http://www.dior.mk/wellness/index.p...w=category&id=1:wellness-spa-centar&Itemid=70 Јас не се разбирам во која е подобра техника, тоа распрашај си се. Мене ми се мнооогу слични и двете, после нив и на двете ноктот е малку уништен. А колку ќе ти траат пред се зависи од тебе. Јас лично подобро ќе дадам повеќе, него да ми паднат за 3 дена. Колку само има понуди за по 500 денари акрил, аааааауф колку им се грдо залепени, лепакот се гледа, ни убаво залепени, ни истругани. Како од пазар нокти. Иако низ другиве градови гелни нокти прават и за 300. Ама Скопје си држи цена. Отприлика од 500 до 1000 се гелни нокти. Иако цениве што ги кажав може се сменети, до Диор последен пат пред една година ставав, а во Афродита има едно 2-3
Не давајте џабе пари за во Тимотеј... траат од 2 до 5 дена ( зборам од искуство) а воопшто не се професионални па на пример не ставаат лепак специјален за нокти туку оној т.н брз лепак . Катастрофа ! И најчесто девојчиња од пракса ги прават ноктите па место они да имаат средени нокти имаат бетер од вашите што е барем лично за мене многу неубаво!!
Бивш грицкач сум и не можам да се пофалам со којзнае колку јаки и убави нокти. Сакам да си ставам гелна надградба и ако може да ми препорачате некој салон во центар од каде што сте задоволни, а цената да не биде повеќе од 1000? Фала многу
Вашите нокти Да ве прашам колку е отприлика пари да ти стават вештачки нокти и на нив да има некои интересни шари?
Вашите нокти Зависи каде,еве една другарка заврши курс и става дома за 500 ден и се преубави,на сестара ми и зедоа 1000 -во козметички салон,само со француски,инаку има безброј можности за шари-какви сакаш такви
Вашите нокти зависи каде ќе ги ставаш дали кај некоја што работи дома или во козметички салон. Но од прилика цените се движат од 500ден до кај 1200ден.
Јас одам во студио Александра во Маџари и ноктите ми траат по 2 месеца а само 300 денари се... значи преубаво работи девојката а и не изгледаат толку вештачко
Срцки ај ако знајте некоја за надградба на нокти во бт убаво што работи кажете ми... немам правено до сега во бт ама во пп кај сто правев во силуете препремн сум задоволна... па чекам одговор
Во студио Тимотеј во кисела вода надградба гел ви е 450 а акрил 700. Имам слушнато дека одлично работат