Јас ја имам, ја нарачав од алиекспрес и ја користам еве веќе година и пол. Ја препорачувам со оглед на тоа дека има навистина ниска цена а завршува голема работа. За домашна употреба е супер.
Фала многу на лдгворот но да те прашам каков клеар грл користиш изгледа се бавиш и ти со правење на нокти и со што ги бришеш четките откако ќе ги направиш ноктите
Не работам со тоа, меѓутоа веќе подолго време си ги правам моите. Ако добро те разбрав прашуваш за гел? Јас користам полигел, го нарачувам или од некоја фб страна или од алиекспрес. Сум пробала повеќе фирми досега, сите биле супер. Инаку четките ги чистам со алкохол.
Да па добро секој различно иначе со медицински ли алкохол оној од 70% и дали го разредуваш после со вода или не и дали четките стануваат после како груби бидејќи имам едни ги искористив еднаш и не се убави дали оти ги бришев со ацетон
Да, 70% алкохол. Не го разредувам, инаку четките делуваат грубо кога ќе се исушат, но при повторно користење со алкохол омекнуваат.
Okej znaci zaludno da ne probuvam, bidejki imam mnogu za struganje so turpijata ama pa neznam kakvi se ovie od bit pazar ??? iskustvo imate li takva??? i gelot na cetkite ili na rakata ako malce mi se zalepi so alkohol ne mi se brise uste se lepi neznam so sto da go izbrisham?
Не знам каде да прашам па ајде тука, каде се продаваат пластични нокти оние што се лепаат, освен по пазариве?
јас го користев ама како билдер гел не ми се допадна , мораш да ставиш слој основа а после од овој слој за френч .... освен за тоа за ништо друго неможе да се користи зашто ја менува бојата на гел лакот ....
Па да за френч и ми требаше. А зошто си ставала основен слој па од овој? Овој не функционира како builder gel самиот по себе?
течен е и се разлева додека да го фати ламбата веќе е разлеан , плус неможеш подебел слој да нанесеш , ставав форма па слој клеар гел и после еден или два од овој зависно која дебелина на нокт ми треба ....