Од мое искуство Geline Titan Ice и Diamond Violet 3in1 ми се супер. Можеш да ги порачаш од маникир.мк, имаат страна и на фб и на инста, јас до сега овие гелови само од нив ги порачувам или од србија ми ги носат бидејки имам пријатели таму. Со Cuccio немам работено мноооогу долго време, знам добар беше но имаше прејак термо ефект и најмногу затоа го сменив. Geline titan ice се движи околу 1400 денари и е густ, Diamond е мислам 900 денари сега и е средно густ.
добар гел geline titan ice или diamond violet, имам слушнато искуства дека и на брилијант биле добри, но лично јас немам работено со нив. А боите од ревуар јас ги порачувам од нивната страна на инста бидејки не сум од ск, малку поназад друга членка напиша каде имаат штанд ли продавница у ск мислам
Добар ден. Ќе може ли да ми препорачате некој силен лепак за типсови и да ми кажете каде можам да најдам убава и квалитетна алатка за сечење кутикули? Ви благодарам.
И јас го користам тој на дајмонд виолет 3ин1 и сум задоволна, цената е многу поволна. За ковер гел користам два на стронг и сум презадоволна, ама цената кај нив е појака. Како ти се свиѓаат лаковите на ревуар, добри се? И која цена се?
Девојки препорачајте ми добар прајмер, база и завршен гел исто така ми треба и гел за акрилни и за типсови.. Сакам поквалитетни и трајни до месец дена некои без киселина што се. Имам од маникир и од али ек се тоа ама воопшто не се трајни до 10 дена и почнаѕ да се лупат.. Хелп
@blady база , топ коат и гел лакови имаат Ревуар , јас ги користам и сум многу задоволна. Другово можеш во Александар козметикс да го најдеш , имаат и таму квалитетни производи
Ти благодарам! Јас дома почнав да учам да правам нокти.. Зедов од маникир. мк почетнички сет меѓутоа нешто не ми испаѓаат баш нај ноктите со гелот што го имам во тој сет. Дали е до тоа проблем или до мене не знам . Ќе земам тоа Diamond - от да видам како ќе биде
Боите ми се супер, до сега немаат никаков кикс. За цена ми пратија ценовник до 20 бои е 200ден, над 20 бои е 150.
Дали некој нарачал од Али полигел и да ми каже дали лесно се прават ноктите зошто гледам има голем избор на бои? На ова мислам:
Имам купено од Алиекспрес неколку различни и од Ревуар и воопшто не ми траат, едвај недела дена. Паѓаат целосно. Ако може линк од некои од кои сте задоволни? Или во Скопје што ги има.
И на Ревуар не траат?? леле баш сакав да купам, феминкиве погоре ги фалеа. Баш планирав да им дадам шанса, цената е доста прифатлива. Може да е кај тебе до припремата на ноктот, дехидратор, прајмер, убава база, печка.. не мора да е до гел лакот. Јас ги користам на галакси од александар коземтик, 450 ден, супер се
Купив комплет од Ревуар, база, лак, топ и некое сретство за обезмастување пред базата од кои топ лакот е налош, баш е густ и му треба многу долго додека да се испече, за разлика од тој што го имам од али што се пече многу побрзо. Не знам што да кажам, најверојатно е до базата.
Strong геловите се многу добри,цените се движат околу 1000 и натаму за 30 или 50 милилитри.А поефтина опција ти се геловите на Брилијант.Двата се на фб на Маникир.мк Каков гел доби? Пиши ми ако сакаш ќе ти објаснам се Тоа е нов гел систем,што е побрз. Треба да набавиш таков комплет со типсови за преку цел нокт и гелот за лепенје што не е лепак. Потоа може да се нанесе и обичен лак но одмастени типсови и гел лак и гел топ би траело повеќе време. Нема, освен ако не е обичен лак. Не ама планирам,како се движат цените? Дехидратор и прајмер се различни припремни течности. Можеби не ги одмастуваш доволно природните нокти или различните брендови не се совпаѓаат. Подобро е да се користи турпија 240,180. Блок турпијата се користи за измазнување на гел. Да се случува и да прегорат.Ламбите се многу ефтини до 1000 денари се.Поефтино здравје,не жали на ламби земиси некоја нова па и толку траат.