секако Добра е ама брзо загрева,за 2-3 минути се гаси сама и треба а почекаш малку за да ја користиш пак. Ја имаш на фб 450 или 500 денари е,повеќе ти се исплаќа оттаму да ја купиш од странскиве страни многу време ќе ја чекаш а по карго за 2-3 дена е тука. Како го припремаш ноктот? Чекорите? А за четката набави нова помека ми се има и мене случено
Маникир мк, Брилијант геловите околу 600-700 ден супер се. Предобар е топло ти го препорачувам а и цената е добра. Долготраен е и со добра припрема нема шанса да се излупи или да пукне.
A и на бит пазар каде точно стојат тие што продааваат гелови А знаете каде може да му се најде дуќанот на маникир или онлајн продаваат
Ме интересира дали е долготраен, можи да издржи до месец дена? И дали може да се користи за наливни и на типсови..
Zdravo zenski, dali mu se ima sluceno na nekoj od gel lak da mu se napravi infekcija na noktot? Zemav primer basa i top coat od manikir mk i noktite mi stanaa katastrofa cela koza pod noktot mi se izlupi i mi se otvorija rani..
Да со добра припрема издржува до корекции, 2-3 недели или месец дена. Да за типсови е топ,а и за наливни.
Девојки, да ве прашам тука можеби некоја ќе знае. Го имав скршено прстот пред некој месец, дали смеам да го ставам под ув ламба? Дали некоја имала слично искуство можда?
Ако не се лажам девојкава мислам има нов сет турпии за секој клиент. посебно https://www.instagram.com/kikinailsgarden/ Пиши и прашај ја, јас ја видов некаде на стори и ептен ми остави тоа впечаток
Во ред тоа нови сетови за турпии, супер. Но ме интересира дали помеѓу козметичарката и девојката која што прави нокти има некој параван пластичен/стаклен, визир нешто слично
Би требало да има кај повеќето. На Инстаграм имам видено дека во Nail Gym има таков параван, ама немам правено нокти таму па не би можела да кажам нешто повеќе.
Не знам дали дека сум слаба до нерви или нешто ама нокти веќе никогаш не си ставам , пред некое време имав по втор пат додека не ги искорнев не можев да ги трпам . Гелни нокти никогаш повеќе ниту пак долги . Не знам како издржува порано цело време со долги нокти се малце да ми потпораснст ако не ги осеќам добивам нервен слом .