Види да не ставаш многу дебели слоеви на ноктите, прајмер обавезно ќе ставаш а потоа базата и гел лакот во многу тенок слој. Builder гелот треба убаво цел нокт да го опфаќа. Со форми надградба правиш? Ако се си пробала од ова најверојатно е до ламбата, види дали сите сијалички светат , зошто ако се убаво испечени ноктите не треба да се виткаат
јас ја имам најобичната ламба од 36w и ги печам две мин имам вклучено тајмер на тел и со тоа го пратам кога се испечени добро на таа фирма на блускај се убави но изгледа е до ламбата затоа што се лед а не се оние обичните така да јас мислам дека тие се некорисни ич, смени ја ламбата купи си од таа со обични ламби
Јас ги земав пред година дена и не ми се погодија воопшто , не се печат ни во ув ни во лед ламбата . .... од бит пазар ги земав и на зелен пазар од продавницата.
И јас имам многу негативно искуство со Ревуар. Топ лакот е ужасен, освен што е прегуст, за недела дена максимум паѓа. Се одлепува. Инаку, можам ли на бит пазар да најдам солиден гел лак blueskye пример?
Здраво девојки, Имаме потреба од техничари за нокти со искуство со гел лак и гел. Се работи во опуштена атмосфера и имате можност да си го менаџирате работното време. Салонот е во Скопје. Доколку некоја е заинтересирана може да ми пише за подетални информации
Zdr bi sakala da prasam sakam da stavam nokti no imam problem sto prethpdno gi grickav pa bi sakala da mi preporacate nekoj sto znae ubavo da pravi nokti i koja bi bila cenata fala vi
Вие дома што си правите гел лак или гел, кои гел лакови во боја ви се покажале како најдобри, која фирма?
Zdravo, imam obicna pecka za nokti i koristam primer i top coat od galaxy lakcinjata i gel lakcinja od revuar. Problemot e sto za nekolku dena do 1 nedela mi se lupat noktite, pagja gel lakot. Dali znaete zosto ne drzat podolgo vreme. Fala vi odnapred
Top coat користиш така? Печката е ув или лед? И колку вати е? Да не ставаш премногу од гел лакот? Сите работи што ги ставаш треб да се во многу тенок слој , особено гел лакот , значи подобро е да ставиш три слоја тенки одколку еден дебел слој. Може да има многу причини зошто се лупи гел лакот..