Sun uv/led 2 во 1 и лед и УВ светло, заштита има од печење, болка на ноктите. Можеш да го нарачаш во парфимерија см има на ФБ страна и можеш да ја видиш на таа страна. Ја тестирав и убава е. Дури и исплатлива за 800 денари.
Каде да најдам ваква турпија за сомашна употреба и отприлика како се цените? Да споредам дали повеќе ми се исплаќа да си нарачам и да чекам од али
Мене ми се погоди, а сум нарачувала и други ама катастрофа биле. Види некое видео на youtube побарај ја има истава па баш ќе можеш да видиш како работи.
Мајка ми користи ваква, воопшто не сум задоволна ја имам пробано. Јас си купив ваква лани и дум многу задоволна. Само тие металните додатни делови не ги користам, си купив посебни составени од керамика (тие не го оштетуваат ноктот) Инаку машинкава е многу постабилна од таа погоре..
Колку временски трае надградба на гелни, без нешто посебно декорации, кај девојки кои е баш професионални? Кај девојкава кај која одам, ме задржува 2-2ипол часа, а со бебево не можам баш толку да одвојувам, па се мислев дали на други места оди побрзо
Мојава 1:45 до 2( ако правам nude пошо гелот е nude и брзо иде) без цртање, со цртање 2 ипол. Можеш гел лак тоа побрзо иде, али не е издржив ко гелот .
Здраво женски еве ги моите нокти сама ги правев. Ми треба 2 часа затоа што немам електрична турпија мн. тоа ми одзема време отколку некоја така декорација. Со пред и потоа
да треба првен прајмер па база па гел можеш и од друга марка но да ги има сите, за гелот незнам го немам користено некој друг нека сподели искуство
Убави ли се гел лаковите на Galaxy? Гледам ги има во Александар Козметикс. Или некои други да ми предложите? Не сум читала за состав на гел лакови - имам користено и од Али експрес ама искрено страв ми е сега бремена, претпоставувам дека има некои со квалитетен состав?
Купив 2 гела на Ревуар, rubber base млечна боја и една црвена, со еден слој се супер, црвената посебно. Ќе дадам апдејт за трајност. Печам со мала лед печка од али експрес, 6 вати.