Форумџика на годината

Надградба на нокти

Дискусија во 'Тело' започната од Mireto, 20 ноември 2009.

1. Sweetlove_0312

Sweetlove_0312 Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2017
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    13.379
    Каков лепак за нокти користите и кој најдобто лепи?
    Не ми е воопшто добар овој што го користам сега, ми се одлепуваат брзо.

2. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Ја со суперлепак лепев хахахаја
    Со локтајт и не мрдаа

3. Kaprilove❤❤

Kaprilove❤❤ Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2021
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Девојки здраво јас сакав да прашам дали би било многу штетно сега се погоди да има многу прослави неколку месеци и сакав и ги направив два пати и вториот пат ми паднаа пребрзо и сега трет пат ги правам за мојот роденден јас многу се плашам да не добијам некоја инфекција од слабиот нокт

4. macor24

macor24 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    929
    Допаѓања:
    2.406
    треба и да направиш пауза кога ги правиш ноктите бидејќи се стругаат али сепак зависи на колку врееме ги правиш ноктите ско ти е на месец дена разлика не но ако ги ставаш на една недела и после тоа ги вадиш па други не само инфекција и ќе те боле дури кога ќе ги печеш

5. Kaprilove❤❤

Kaprilove❤❤ Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2021
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Па бе ме болат искрено и првиот пат ми стоеа 2 месеци вториот пат ми паднаа многу набрзина околу 3 недели ми стоеа само и сега ги направив повторно и се надевам дека поради ув зраците нема да се оштетат илу да фатам некија болест на кожата а после ова дефинитивно правам неколку месеци пауза

6. macor24

macor24 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    929
    Допаѓања:
    2.406
    треба да направиш пауза има креми лакови има ако го знаеш еден осум во еден на евелајн е и го има во аптеки само што ке пазиш на кожата може да штипе, а за креми имам слушнато но немам користено а и ги немам побарано сигурно има во дм во по познатите парфимерии сигурно нешто ќе најдеш тоа што е за нокти, го има и еден лак во голден роус блек дијамонт пишува и стварно има резултат ги зацврснува ноктите, прави пауза и кога ќе ги стругаш твојте нокти не премногу да ги правиш како лист туку само да му го симнеш сјајот

7. Kaprilove❤❤

Kaprilove❤❤ Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2021
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Кога ќе ги износам ќе направам дефинитивно пауза неколку месеци до пола година и ќе пробам со зацврстувачот од голден роуз

8. macor24

macor24 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    929
    Допаѓања:
    2.406
    доволно е и месец два да направиш пауза но депак птебе зависи колку ќе правиш и ке видиш резултат дека нема да те болат и од самиот гел некогаш знае да пече додека се печат ноктите од лепакот сето тоа влијае на ноктот

9. Kaprilove❤❤

Kaprilove❤❤ Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2021
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Воред благодарам

На macor24 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. macor24

macor24 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    929
    Допаѓања:
    2.406
    дали може да се користи друг гел за со оние магнетите да се направи или мра посебен гел да е?

11. Paris hilton

Paris hilton Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2021
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    439
    Treba da napravis malce pauza. Ama i da si najdes podobra zena koja sto stvarno znae da gi napravi noktite. Mene taka mi “pagaa” pa ispadna deka koristele gel od aliexpress za 99 centi. Otidov kaj druga zena i noktite mi traeja skoro 1ipol mesec.

На Kaprilove❤❤ му/ѝ се допаѓа ова.
  12. JoanaS

JoanaS Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2016
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    3.969
    Предлог за некое студио/девојче што работи убаво а да не е прескапо?

На SupernovaS му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Stefani_33

Stefani_33 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2021
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    13
    Ако не правиш ептен долги нокти со разни цртежи на нив, тогаш едно девојче од Хиподром е супер за тебе, на инстаграм е @nailsangella. За типсови зема 600, наливни мислам 650 и доста добро работи. Проблем е кај нејзе што доплаќа за многу работи, значи долги нокти +100, цртање исто доплаќа мислам +50, френч и омбре исто, така да ако правиш поекстремни нокти пак ќе ти се фати скапо. Сепак разгледај ја, добра е за разлика од доста лоши што сум видела последнава година

14. blady

blady Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јануари 2015
    Пораки:
    378
    Допаѓања:
    102
    Ај ве молам помош, ги тргнав ноктите малку да ми одморат после долго време од гел.. Но еден од ноктите ми е зелен дали оштетен? Воопшто не ме ни боли некој искуство?

Прикачени фајлови:

15. Paris hilton

Се зачлени на:
    11 ноември 2021
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    439
    Ako si gi vadela so zabite i ako te zabolelo moze da e kako vid na “povreda” ne znam tocno kako da go objasnam. Moze i da e glivicno,moze svasta da e, ako ne ti pomine za 3-4-5 dena otidi na doktor ili konsultiraj se so taa sto ti gi pravela noktite.

На blady му/ѝ се допаѓа ова.
  16. glittergirl

glittergirl Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2015
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    2.778
    Може да си имала лифт на луфта во ноктот и кога си миела раце ... и слично влегувало влага. Ова ми изгледа како зелени нокти така ги викаат за 1 недела требало да помине ако не на доктор не е страшно.

Колку како се движат цените за правење на нокти.Гел маникир, гелни, наливни?

Последна измена од модератор: 28 декември 2021
  17. Paris hilton

Се зачлени на:
    11 ноември 2021
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    439
    Tuka vo mojot grad od 1100 nagore ( za novi nokti a popravkata e 700-800)

18. teressa

teressa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2016
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    514
    Препорака за салон каде што прават убаво нокти со попристапни цени во околина на Кисела Вода/Аеродром?

19. Dear1111

Dear1111 Нов член

Се зачлени на:
    13 јануари 2022
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    прво не сакам да те паничам само ти кажувам како испадна кај мене .
    искрено ти препорачувам да посетиш лекар и да си провериш крв. може да не е ништо и да е само некоја модринка од вадењето на гелот , но јас го имав истиот проблем само на сите нокти ми беше вака . После испитана крв испадна зголемен бр на леукоцитите и ЦМЛ. пак не сакам да те паничам но провери за секој случај. Се надевам не е ништо

20. slimsblue

slimsblue Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2014
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    102
    девојки што работат нокти,да прашам дали dip powder и acrylic nails е исто? т.е тоа пудрата/прашакот е исто за двете техники?