Е тоа не сум знаела. Јас ја бришев И врз неа следува гелот? Така директ врз лепливиот слој база? Извинете што замарам малку
Ако може некоја да ми ја објасни разликата меѓу наливни, гелни и акрилни и кои помалку ги оштетуваат ноктите? И гел на природни колку време трае отприлика, дали исто се оди на корекција или се вади дома со ацетон?
Со години ги правам ноктите во nailcreations и нема подобри од нив. Само малце е скапичко зашто за секој цртан нокт зима пари. Али ако ти одговара, тоа ти го предлагам.
Дечки предложете ми го НАЈДОБРИОТ лепак за нокти што го знаете. Со секој до сега што го имам користено ми се има нокт одлепено и ме нервира пошо паѓаат често..
Ги видов, многу убава изработка. А со каков материјал работат, си забележала ли? Кога веќе наплаќаат скапо, барем нека е материјалот познат. Последно бев во едно познато студио, турпиите им беа излитени, стари, ми дојде да отидам да им купам нови.
Не се разбирам со какви материјали работат. Али сум воодушевена како ги прават ноктите. Експерти се за тоа. Утре можам и слика да ти пратам да ги видиш моите.
Zdravo devojki da mi preporacate nekoj sto pravi nokti vo blizina na centar,karpos,partizanska,gjorce sto znae da crta ubavo a da e ok so ceni?
Здраво девојки Продавам нешто од материјал за нокти за ниски цени доколку некој/а сте заинтресирани пишете ми порака