Мене ме интересира девојкиве што праат нокти,цените. За цртање се доплака,за француски се доплака? Сериозни сте? Стај една цена на која и одговара ок на која не пак ок. Едино прифатливо за доплакање ми е должината
Затоа што го плаќаш времето, трудот и знаењето на тој што црта. Зашто би седел некој 40 минути плус да црта и работи за истите пари? Што све нема да прочитам
Па можат да си го пресметаат времето,трудот и знаењето во една цена или нека не го работат тоа ако им е мака да трошат +40мин за цртање
Неможе да се пресмета во една цена бидејќи некој сака еднобојни нокти, зашто би платил една боја нокти 1200 денари за некој што сака сите 10 нокти да му бидат цртани и шарени? Времето и трудот на основната цена е нокти еднобојни, а кој сака дополнителна посветеност како цртање си плаќа додатно. Многу е просто и едноставно, како што функционира тоа во цел свет.
Ептен сум задоволна од ревуар, коо си правите дома ич не се мислете.Јас работам со овие гелови и топ ми се.
Девојки што правите нокти,ај кажете ми оној гел лакот со магнет како се прави? Прво се пече па со магнетот се проага или се мачка гелот па се проага со магнетот па се пече?
Како може да има иста цена за обични црвени нокти и нокти со триста цветови и шаренила? Јас да се согласувам дека одредени ептен се занесуваат со цените, ама ова ти што го збориш па ич нема логика.
Тие што имаат многу клиенти можат да си дозволат такви доплати од нокт тие што немаат и ке цртаат за 500 реално Еве јас имам искуство со надградба и планирам да почнам со работа но се плашам дека нема да имам клиенти бидејки сум нова а во мојата населба има многу како мене па богами и би цртала за 500
Lidan плаво шишенце има и масло за кутикули и завршен сјај каде можам да го најдам?? Ии бели како порцелански додатоци за електрична турпија??
Ако си вешта ке се расчуе за тебе. Ама ако црташ за 500, па добиеш клиентки и качиш цена за цртање (на долги стази нема да ти се исплати да црташ за таа цена) може да ти избегаат многу клиентки. Не е поента да нацрташ, треба да личи на нешто тоа. Добар старт ти е да направиш нокти на мајка сестра другарки за презентација. Сликај ги ид блиску и пушти реклама. Сум видела многу добри и многу лоши.
Девојки како да ги извадам вештачкиве нокти? Веќе 1 месец ги имам порастени се моите а овие не се одлепуваат
Дали некој правел во скоро време нокти во Nail Creations и каде поточно им се наоѓа сега салонот? Знам порано беа во Аеродром ама сега ми дава Кисела Вода кај Гет кафе па ме интерсира дали им е точна мапата и дали работат добро?
Да таму се, јас бев еднаш и девојката што ме правеше беше толку груба, ужас. Кога ми буткаше кутикули стискаше што страшно ме болеше па сечење кај што не треба и на крај ги потфаќаше со турпијата. Секој прст ми беше со рана. Наместо убаби раце добив..благ ужас. А самите нокти беа ок