Devojki, pocnav sama da si gi pravam noktite doma i koga stignav pri kraj za top coat go pechev 1-2 min i cim go prebrishev so zavrsnata technost mi se matirase..dali znaete sto moze da bide problemot ?
Последниот слој не се пребришува, ама и да се пребрише не треба да се матира.Сликни го топ коатот ако не ти е тешко.
Здраво Ми се јавува алергија во вид на чешање и благ оток на кожата околу ноктите и мислам се јави откако почнав со користење на прајмер од ревуар а претходно користев друг и немав таков проблем. Дали само него да го сменам или пак и базата и лаковите, бидејќи се ми е на ревуар?
Здраво, препорака за салон за нокти во околина на аеродром? По можност корекција од друг салон да не е 800+. И дали сеуште работат nailsbar во ГТЦ?
Не знам, од таму немам купувано, но имаат баш се , можно е да имаат и повеќе избор од разни производители
@LiveWild Здраво, продавница за нокти на бит пазар имаш карши полицијата во едно дуќанче по скали надоле. Прашај тука по продавниците каде има продавница за нокти и гелови ќе ти кажат одма исто така и коа ке влезеш по тезѓите внатре во самиот пазар има на доста тезѓи гел лакови, четќи, турпии и све што ти треба за изработка на ноктот.
Zdravo Koristev samo prajmer baza gel gel lak i top coat i posle 2 nedeli mi se podigna gel lakot Sega kupiv dehidrator i sakav da prasam dali nekoj koristi dehidrator na GALAXY pa potoa prajmer na BLUESKY dali e okej da koristam proizvodi na 2 firmi ili pak ke se kreva gel lakot?