@AnjaJakimova1 Нема врска тоа што се 2 различни фирми. Најверојатно ти влегува воздух, што значи дека не тие доволно обработен твојот нокт.
Moze da mi preporacate builder gel onaka baby pink boja za white french i dali izgleda dobro brilliant nails builder gel br 12 so black french?
Ако си почетник имаш на битпазар и не се многу скапи прашајси таму која нијанса највише би одговарала за френч. А ако ти требаат поквалитетни victoria vynn или пак artnail според мене најдобар избор за квалитетни нокти.
Здраво девојки,сакам да започнам со изработка на нокти,дали би можеле да ми кажете од коа фирма се најдобри primer,base,builder gel i top coat, и од каде може да ги набавам? Ви благодарам.
Здраво, би сакала да посетам курс за изработка на нокти, немам никакво искуство. Ве молам ако може да ми препорачате некој салон, или некој индивидуално ако држи курс би било супер
Еј да не те излажам сварно незнам. Јас нокти правам тука коа сум скопје ноктите не и се ефтинки ама па и квалитет и све имаш кај неа. Мајками е приватно многу блиска со неа па јас бидејки сеа почнав и сама да си правам имав неколку часови како обука кај неа додека бев мк али не ми зема пари баш пошо ти викам сме доста блиски најубаво да и пишеш на инста ке ти каже она. Ама според мене нема подобра. Ти треба материјал за праксирање или пак со клиентки сакаш да почнеш да работиш?
Со клиентки да започнам. Би сакала од сам почеток материјалот да ми биде квалитет,но не премногу скап,да не разочарам од сам почеток
Da ne te izlazam ama mislam deka ne bi trebalo da se epten skapi jas ne sum vo mk momentalno pa ne mi se zemeni od tamu rakavicive sto gi koristam sega.
Здраво девојки, дали некој прави нокти во Gossip Room во козле, да сподели искуство и цени. Вака на instagram ми изгледа многу професионално и квалитетно, па ме интересира ваши искуства, фала.
Zdravo koja elekteicna turpija da ja zemam da bide odlicna no sepak so poniska cena? Kolku vati se okej za brzo otstaruvanje na gel? Imam edna od mainikir mk 600den no ne mi vrsi rabota
Морам да се пожалам на форумов да знаете сите. Салонот Ana xtreme academy и двете девојки што работат(газдарица и вработена) немаат осет према клиентите. Зимаат да те работат после 20-30 минути, знам и за повеќе шо чекале девојчиња, зашо секогаш некој или им касни или па бетер, го пикаат преку ред ненајавено. Ќе си дојде лабаво некоја што ја знаат и таа им е приоритет. Ќе ти речат еј само 15минути а никогаш не е. Дали со скршено нокте дали за нешто друго, небитно. Не е мое искуство, сама правам нокти, но многу ме исфрустрира. А и девојчето шо е запослено појма си нема криви дрини нокти праи, јас како некоја шо нема никаков курс три пати боље ги правам. Газдарицата е добра во изработка ама џабе кога во салонот не и владее никаков ред. Се ова шо ви го пишав доаѓа со повисочка цена, и малце дремење во салон кога имаш негде да брзаш. А и криви неиздржливи нокти ако те работи девојчето, да не го именувам. Првпат пишувам вакво нешто на форумов али неможев да преќутам.