Zdravo dali nekoja od skopje poznava nrkoja devojka sto prqvi nokti na lokacija centar ili poblidkivr naselbi madjari avtokomanda petrovec? Da mi pratite link dokolku poznavate
Aestetik centar love yourself Девојки не се лажете да доаѓате тука за услуги уште помалце за работа. Работат со лоши материјали. Маслото за масажа е најевтиното од стокомак, кремите исто така плус со поминат рок. Не се прави темелна дезинфекција и стерилизација на инструментите после секој клиент. Недообучени или воопшто необучени девојки кои се на обука (без да бидат платени секако) ќе ви ја извршуваат услугата, без гаранција за квалитет и добро сработено, ќе се обучуваат на вас а вие секако ќе се платите за услуга како да ве работат девојки со искуство и знаење. Пакетите и работите што им се на попуст никогаш не се реални или ако се на голем попуст ќе добиете услуга со премногу низок квалитет, работа со стари материјали, со поминат рок. Доколку се одлучоте да работите тука ќе бидете пријавени на пола работно време, а ќе работите цело и секако се тоа за минималец. Ако дадете отказ послетната плата не ви ја дава. Работите по цели денови, а некогаш и имате по неколку саати пауза помеѓу клиенти ама мора да бидете таму. Однос работодавец кон работник не 0 туку оди во минус. За грешки наоѓање и кажување прва е, ама за пофалби и награди ја нема нигде.
Здраво, си правам веќе 3-4 месеци сама нокти дома но типсовите знаат да ми се одлепат. Ако имате некаков совет пишете ми. Користам дехидратор и прајмер. Ова е лепакот што го користам.
Ако е киселински не смее да ти се допре до типсот. Ќе ја исцедиш четкичката скроз и само 2-3 точки ќе ставиш само кај што има нокт
Девојки дајте предлог за околина на Црниче/Центар некој што добро прави надградба и да се трајни. Фала
Здраво. Девојки може хелп сакам да си правам дома сама нокти и си купив лампа. Е сеа прашањето ми е како иде чекор по чекор што се става ? Сакам гел на моите нокти не сакам гел лак дека тој не ми е јак и пак ми се кршат. Прашувам дека сакам да си купам и што уствари треба да барам. Знам дека прво се става одмастувач тоа што лошо мириса и послем....