Zdr bas nekna procitav, nekoj salon daval kako stipendija, za da odis tamu na obuka ne razbrav bas nekoj ako znae nesto da me kontaktira
Девојки, ќе ве молам за совет. Со години веќе си ставам гел на мои нокти но последниве месеци гелот постојано ми се одделува од природниот нокт. Ништо не сум сменила, истиот начин, истите производи. До што би можело да биде? Ве молам препорачајте добар гел, бидејќи очигледно нешто не е во ред. Порано ги носев по 2 месеци, сега едвај една недела пред нешто да се одлепи.
Смени гел можно е ноктот да ти се има презаситено. А може и да ти е премногу истенчен па не држи веќе
Здраво девојки. Си правев гел лак и се направив како што треба, само заборавив да ги матирам ноктите. И сега? Дали ке се одлепат бргу? Некој плиз да ми каже дали имал такво искуство. Колку ке траат
До сега користам прајмер, rubber base, гел лак и top coat од Ревуар и ок е. Проблемот е што ноктите ми се премногу истенчени и морам по два слоја база да ставам. Исто и знаат да ми се одлепи некој после недела дена. Што би ми советувале за да ми се поцврсти и потрајни?
Zdravo devojkii edno prasanje Imam slusnato deka ubavo pravat nokti dve devojcinja rabotele zaedno mislam deka se sestri. Dali mozebi znaete za koe studio stanuva zbor? Falaa vi mnoguu
Zdravo devojki, Dali znaete nekoe devojce sto raboti nokti so pristojna cena (600-900den) vo okolinata na Aerodrom?
Здраво. Дали знаете каде може само да ти ги налакира ноктите и да ги испече? Значи без стругање. Околина на Аеродром или Кисела Вода. Како си правеше сама?
Не може без стругање, па макар и за гел лак, не е тоа големо стругање ама мора мрсниот дел од ноктот да се истурпија со мека турпија
Од каде можам да нарачам отстранувач на гел лак? Со турпија ми треба повеќе од еден час додека го извадам гел лакот.
Имало некоја продавница блиску до зелен пазар, што продаваат материјали за нокти, знае ли некој поточно каде се наоѓа фала