Kolku vi naplakjaat za gel lak po saloni na kratki nokti samo boja, bez ukrasuvanja I slicno ? Mene mi naplakjaat 900 den za gel lak na kratki nokti nekako mislam deka e premnogu
Девојки дали прајмерот е задолжителен за обичен гел лак. Имав нарачано еден сет од интернет ама не ми беше отворен и сега сакав да пробам да ги лакирам но гледам дека има само база и топ и бои,и незнам дали ке може без прајмер
Препорака за нокти во Хром или Влае? Неколку пати бев во break a nail,жената ок работи ,но нема никаков пристап, многу е арогантна,не љубезна и премногу е прљаво..
Здраво, дали некоја знае да ми каже дали може нели прајмер, база и наместо гел лак обичен лак за боја да се стави, па на крај топ коат, дали би функционирало? И што би можело да е проблем, и гел лак и гел на нокти не ми трае повеќе од 3 дена? Со турпијање, пример безкиселински, гел лак и топ коат се на ревуар? Како да ми траат подолго?
Потврдувам, наливни нокти правев веќе истиот ден ми се скршија тие на палците, а во наредните 3 дена бев без ниту еден нокт
Само да ви кажам дека земав киселински прајмер и дехидратор и среќна ги носам една недела без да ми се излупи или оштети гел лакот! @jarec6 многу ти благодарам!❤️
Напиши им рецензија на гугал мапс душо нека не се лажат други А само да знаеш каков е осносот на газдарицата спрема вработените