Aха фала ти на одговорот. Оти досега кај останатите сите ги сечеле, овие само ги туркаа зато ми беше чудно.
Со исечени заноктици многу поубаво изгчедаат ноктите. Плус зависи како го сече, со нозички е подобро. Најдобро е нова руска метода со машинка да ги средат. Се задебелуваат само ако не се работат правилно
Каде да купам (по можност онлајн) електрична турпија со која ќе го извадам гелот? Купив една од 400 ден и џабе ги фрлив парите.
manikir.mk (на инстаграм најди ги), битпазар или евентуално алиекспрес. Јас од битпазар имам земено и сум презадоволна.
Здраво, дали некој кој има порачувано од alexandar-cosmetics.com (во Србија) може да ми објасни на кој начин доставуваат.. од тука во Скопје ми рекоа да не порачувам немало да ми стигне пакетот, ќе заглавел на царина и најдобро од кај нив да купам
Здраво, кои гел - лакови за нокти се добри, а да се нормална цена? Планирам да почнам дома да работам, па почетниот буџет не ми е многу голем. Па ако сте пробале некои, препорачајте. Благодарам
Јас си на нарачав од Алиескпрес топ. До 45 RPM за 1500 денари овде ја продаваат за 5000.. https://s.click.aliexpress.com/e/_Dci2TLl Ми стигна за неполни 3 недели. Сега ги носат Еко Логистик пратките од Али експрес не се чека толку.
Здраво девојки, Си набавив опрема да си почнам во домашни услови да правам нокти, но базата не се пече никако стои така како што е нанесена . Пробано да се пече подолго време меѓутоа е исто. На природни нокти, некоја да ми објасни постапка, што се нанесува прво и да ми препорачате од каде би можела да набавам поквалитетен материјал
Имам пишано неколку пати ќе излезе како реклама, јас сум многу задовплна од Ревуар, а особено од Hard gel от во шишенце, без неред, без турпијање отпосле мн малку само
Зимата си порачав и јас опрема, задоволна од Ревуар. Прво ставам безкиселнка база Primer free acid, потоа, рубер база, па билдер гел, потоа лак во боја и на крај топ коат. Тие ми се од ревуар. Од Викторија Вин (Victorija Vynn) сега порачав Мега база, 2 бои и тие се ок. Др гел лакови од алиекспрес порачав и тие се убај. Исто лепенчиња, четки од таму. И опремата на сликата е од cosmetic.sk Засега само на мене си правам, секој пат се поубави да си се пофалам сама, па кој знае понатаму како ќе биде, можи и во бизнис да премини. И уште нешто, овие лакови се многу добри, само со еден слој имаш преубава боја.
Zdravo,ve molam da mi objasnite kade grasam,mnogu brzo mi paga gelot od nokt.stavam prajmer pa baza pa gel,ama brzo pagaat.Ne znam kade gresam.Odnapred blagodaram
Здраво женски. Ве молам предложете добро студио за маникир и педикир во Скопје во Центар или во Карпош 1. Фала ви.
Велвет се супер, само има доста гужва и не секогаш се наоѓа термин кога ти треба. Ама генерално имам супер искуство со нив. Се наоѓаат во близина на Кино Карпош, отприлика.