Дали ги имате пробано гел лаковите на голен роуз? Убави нијанси имаат ама дали се добро пигментирани?
Здраво женски. Веќе долго време сама си правам маникир на ноктите. Скоро 12 години. Понекогаш и на блиски пријателки. Постојано ми велат зошто не го работам тоа, бидејки им се допаѓа како ги правам, но секојпат се колебам околу тоа. Би сакала да почнам, но немам клиентки и си велам и да сакам да почнам, веќе сите што ја користат таа услуга си имаат некаде каде што веќе одат на маникир. Но сега би сакала тоа и да го применам како дополнителна работа, бидејќи реално и имам потреба од тоа. Доколку би имало заинтересирани некои од вас за ваква услуга од мене, пишете ми, ќе ви пратам и слики од мои нокти кои сум си ги правела. А што се однесува за цена, знам дека доста се поскапени и тие услуги, но јас како за почеток би била пристојна со цените. Цените: Гел лак на Вашите нокти..........200ден. Гел на Ваши природни нокти ...400ден. Надградба со типсови................500ден. Наливни нокти..........................600ден. Корекција на еден нокт ......бесплатно. Инаку јас сум од Скопје - Центар. Ве поздравувам
Направи инстаграм постирај слики што си сработила до сега, па со тек на време ќе стекнеш редовни клиентки
Дали имаш инста каде може да видиме твои изработки, локација и сл? И мал совет не прави ништо бесплатно, цени си го трудот
Исто е, само што гел на твои нокти е гел на твојата должина, а наливни ги продолжува твоите нокти со гел, наместо да ти лепи типсови.
Јас ја знам. Таму каде што ми правеа нокти ја користеа. И да знаеш малку пече кога ќе се доближи турпијата до ноктот.
Пред некој ден видов салон за нокти во ГТЦ на ќоше, гледа накај Жена парк, дали беше во стариот простор на Космо или во другиот пролаз искрено не ми текнува, а и на иметол не ми текнува. Дали некој го знае салонов со име, да ѕирнам и да пробам да закажам?