Ламба имаш во ревуар и се што ти треба од прајмер база се се. Ја од таму зимам и топ ми се. Првата ламба ја нарачав од али и ја користев добри 8 год додека не цркнаа тие неонките па си купив нова.
Девојки, ми треба препорака за студио за нокти во Скопје каде лесно може да се закаже (пример од сега за наредна недела). Ми треба за наливни нокти, не мора да биде уметница, може еднобојни.
Каде може да купам УВ ламба? И што ми е потребно за почеток за да почнам сама да си ги правам дома? Како за еднобојни нокти, каде можам да набавам квалитетни материјали?
Во Revuar имаш се за почетници и геловите им се супер. Можеш да си видиш на инстаграм или ФБ праќаат и по карго.
Како мене да ме опиша.Денес си ги гледам ноктите , успешна операција со на Малена гел лаковите. пробај.
НИкој, само base,гле лак и top. 2 недели минимум ми стојат на 3 ги вадам сама, една недела ми диат ноктите така и пак ги правам.
Здраво девојки , ве молам за одговор Почетничка сум, правам нокти ставам како подлога прајмер па база гел (имам пробано и пред базата ставев гел па база ) потоа ставам буилдер гел па гел лак и топ коат но после два дена гелот излегува со се типси ве молам кажете каде грешам и дали базе гел и базе коат е исто (можеби тука ми е грешката)
Здраво женски, Имам надградба на нокти со гел. Пораснати ми се веќе, а стварно не ми се даваат пари за вадење на козметичар. Дали можам да ги истружам со обична турпија дома? Не знам дали ќе можам со неа да ги скратам и одозгора гелот да го истружам, да не излези само бојата од лакот, гелот да остани исто..