Здраво, каде правиш нокти во К.Вода? Барам јас некоја добро што прави, мојава нешто почна да забушава
Ах само што ја пофалив и последно катастрофа ми ги направи, вака стојат долго, месец дена нема да мрднат но воопшто не ми се допаѓаат, брзаше многу и дебели се, не ги истурпира убаво, неможам да ги гледам…инаку selesta се вика, ќе и дадам уште една шанса ако не ме бендиса ќе барам друга.
Здраво закажав нокти во Nail Creations во Кисела Вода може некој искуство дека баш се солени со цениве дали вреди?
Ми треба nail studio во Битола кај шо прават ombre nails, оти студиото кај шо одам не прават. Предлози?
можеш само ти треба ацетон од аптека стопроцентен, турпија да го истурпијаш горниот слој на гелот и после секоја нокт го виткас во памукце натопено во ацетон и го виткаш со фолија да стои пола саат и споле полека го тргаш гелот омекнат со дрвено стапче за нокти. Ако има уште гел кој не е омекнат пак со ацетон НИКАКО КОРНЕЊЕ може да си оштетиш нокти твои сериозно. Ако се долги прво истурпијај да ги скратиш.
Prodavam komplet za nokti. Led lampa, elektricna turpija, gelovi...Koj e zainteresiran neka mi pise poraka
Препорака каде да правам нокти? Искуство со mon_cheri_glam ? *Сакам стварно тенки да ми бидат, и да немам месечинки после вадење... Еднаш во coconailbarskopje ми е**а мајката.. Толку печење никогаш кај никоја не сум имала до сега. После тоа крш ми беа. Од boss.bitchnation бев презадоволна. Еве ги од таму:
Фала тии Овие се правени во 2022, тогаш типс кај неа беа 500/600, и по 50/100ка да ми земала од нокт еве за по еден цртан на рака. Толку. Сега испод 1000че нема изгледа . Ретко правам јас, обично моите ги пуштам, ама немам време сега за пуштање па ај викам да направам.
Девојки ова гел ли е? Ми стаса од тему со ламба и стружалка, ги стругнав ноктите кои ми беа претходно на козметичар правени сега да нанесам ли од ова и да ги печам? Или треба нешто плус пред овој гел?