Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Надградба на нокти

Дискусија во 'Тело' започната од Mireto, 20 ноември 2009.

1. miki4

miki4 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    vo kozmetickite saloni mnogu gresat sto prirodnite nokti gi turpiraat do koska..zatoa posle ni se lupat i ne bolat noktite...

2. Cielo5

Cielo5 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    242
    Допаѓања:
    98
    Девојки ако може мала помош, јас не сум моментално во Мкд, но мојата другарка ќе оди на свадба деверица е и итно и треба да стави надградба на нокти. Во Аеродром,Скопје живее под кирија и ако можете да ми кажете некое козметичко студио таму во Аеродром каде што може да стави надградба не го познава мн скопје само аеродром затоа ве молам за помош.

3. Buubica

Buubica Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    245
    За Аеродром немозам баш да ти помогнам ама ако и врши работа Центар пиши ми лп ќе ти дадам контакт девојката работи ПЕРФЕКТНО и црта уште поубаво за истата цена што некаде ставаат само гел нокти!

4. Bright

Bright Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    5.518

Сосема се согласувам. Претеруваат - боли до тука и назад. Од старт ни прават ноктите да ни бидат слаби и за понатака.
    Тие ги турпаат за да не испадне мн дебел ноктот.. но сепак :x

5. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    Moже слободно да иде во "Афродита C"( Афродита ес,така го читаат кај нас),лично не сум била ама го фалат и е еден од попознатите салони во Скопје! се надевам ти помогнав ;)

На Cielo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. zorica10

zorica10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Devojkiii dali znaete kade moze da se kupi gel za nokti ??? Fala za pomos :)

7. Reaper666

Reaper666 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    15
    да не знае некоја како можам да си ја извадам надградбата ?? :worried: .. некако полесно .. зш болит :(

8. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    Стави локална анестезија на раката и пресечи ги прстите.

На SexyGirl2, Hipica и MacaLove им се допаѓа ова.
  9. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    Девојки јас сум запнала да си ставам гелни нокти :lol:
    ама не сега, во школо сум :(
    Може некој што ставал подетално да ми каже, дали ќе ми се уништат моите нокти?
    Каде да ги правам итн... :?:

10. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
    Абе тие се стварно многу убави првите недела две еее после почнува мачењето со корекции па на крај кога си ги видов ноктите какви ми се ми се плачеше
    Еднаш се зезнав со тој гел ама веќе нема

На belieber му/ѝ се допаѓа ова.
  11. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    Јас ставив еднаш за полуматура и веќе никогаш ! :@ ми стоеа 3 дена и почнаа да ми паѓаат ,кога ми паднаа имав проблем 1 месец за моите да ги вратам во нормала :doh:

12. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    А зашто сите сте се запнале за гел?Читам сите гел,гел..Мене на пример акрилните ми се многу по цврсти и трајни од гелните нокти и по природни некако ова гелниве светат многу повеќе и од авион се гледа дека се вештачки.

13. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
    Еве денес случајно разбрав дека можам да си го купам целиот сет сосе ув лампа за 70 евра, сега се мислам дали ќе ми се исплати и дали ќе знам сама да си ги правам. Ќе размислам па ако го купам ќе споделам впечатоци. Геловите се 7 евра и ги има во многу бои со светки или без така да многу сум загреана
    :clap:

14. BlackSwan070

BlackSwan070 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    3
    Ubavinata na nadgradenite nokti trae samo nekolku dena posle koga ke zapocnat da ti rastat noktite na nisto nema da ti licat, jas imav staveno vestacki nokti pokraj toa sto znaev deka e stetno ama mnogu mi bese kef! :) inace posle toa 2 meseci ne mozea da mi zakrepnat podobro nekako ubavo isarajgi na manakir otkolkuu da si gi zapustis, mn se stetni vestackite nokti..No sepak ako ti e kef probaj :D Pozz! :)

15. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    јас би ставила само за некои важни настани пример венчавки на блиски и сл.
    моите и природни се долги (пу пу да не ги урочам само што ми пораснаа сега уште ми фали да ми се скршат) :)

16. Cvezdi4ka

Cvezdi4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2
    Imam stavano nadgradba na nokti pred eden mesec mi traea 1 nedela no potoa noktite mi bea uzas mi bea mnogu tenki mi se vitkaa i edvaj si gi vrativ vo istata forma prethodno ...:)

17. RiRii

RiRii Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    45
    Еднаш ставив нокти за новогодишната вечер ама уште еднаш нема шани кога го извадив ноктот на малиот прст скоро и мојот нок се откорна од цврсти нокти ми станаа многу меки заради ниа глупите вештачки нокти :devil:

18. Ajja

Ajja Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Сакам да ве прашам колку пари е надградба на нокти ? и колку траат ? ? :)

19. belieber

belieber Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.082
    Допаѓања:
    642
    И јас сакав да ставам, али не! гледам сите феминки имаат лоши искуства со вештачкиве..
    иначе до тебе зависи колку ќе траат ако одиш да ти ги надградуваат повеќе ќе ти траат .. да речеме од недела дена до месец или ако ги надградуваш и повеќе, а за пари незнам :)

20. Nannaa

Nannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2010
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    30
    каде има комплет со се ув ламба за 70 евра??? дали ке може да ми кажеш...