vo kozmetickite saloni mnogu gresat sto prirodnite nokti gi turpiraat do koska..zatoa posle ni se lupat i ne bolat noktite...
Девојки ако може мала помош, јас не сум моментално во Мкд, но мојата другарка ќе оди на свадба деверица е и итно и треба да стави надградба на нокти. Во Аеродром,Скопје живее под кирија и ако можете да ми кажете некое козметичко студио таму во Аеродром каде што може да стави надградба не го познава мн скопје само аеродром затоа ве молам за помош.
За Аеродром немозам баш да ти помогнам ама ако и врши работа Центар пиши ми лп ќе ти дадам контакт девојката работи ПЕРФЕКТНО и црта уште поубаво за истата цена што некаде ставаат само гел нокти!
Сосема се согласувам. Претеруваат - боли до тука и назад. Од старт ни прават ноктите да ни бидат слаби и за понатака. Тие ги турпаат за да не испадне мн дебел ноктот.. но сепак
Moже слободно да иде во "Афродита C"( Афродита ес,така го читаат кај нас),лично не сум била ама го фалат и е еден од попознатите салони во Скопје! се надевам ти помогнав
Девојки јас сум запнала да си ставам гелни нокти ама не сега, во школо сум Може некој што ставал подетално да ми каже, дали ќе ми се уништат моите нокти? Каде да ги правам итн...
Абе тие се стварно многу убави првите недела две еее после почнува мачењето со корекции па на крај кога си ги видов ноктите какви ми се ми се плачеше Еднаш се зезнав со тој гел ама веќе нема
Јас ставив еднаш за полуматура и веќе никогаш ! ми стоеа 3 дена и почнаа да ми паѓаат ,кога ми паднаа имав проблем 1 месец за моите да ги вратам во нормала
А зашто сите сте се запнале за гел?Читам сите гел,гел..Мене на пример акрилните ми се многу по цврсти и трајни од гелните нокти и по природни некако ова гелниве светат многу повеќе и од авион се гледа дека се вештачки.
Еве денес случајно разбрав дека можам да си го купам целиот сет сосе ув лампа за 70 евра, сега се мислам дали ќе ми се исплати и дали ќе знам сама да си ги правам. Ќе размислам па ако го купам ќе споделам впечатоци. Геловите се 7 евра и ги има во многу бои со светки или без така да многу сум загреана
Ubavinata na nadgradenite nokti trae samo nekolku dena posle koga ke zapocnat da ti rastat noktite na nisto nema da ti licat, jas imav staveno vestacki nokti pokraj toa sto znaev deka e stetno ama mnogu mi bese kef! inace posle toa 2 meseci ne mozea da mi zakrepnat podobro nekako ubavo isarajgi na manakir otkolkuu da si gi zapustis, mn se stetni vestackite nokti..No sepak ako ti e kef probaj Pozz!
јас би ставила само за некои важни настани пример венчавки на блиски и сл. моите и природни се долги (пу пу да не ги урочам само што ми пораснаа сега уште ми фали да ми се скршат)
Imam stavano nadgradba na nokti pred eden mesec mi traea 1 nedela no potoa noktite mi bea uzas mi bea mnogu tenki mi se vitkaa i edvaj si gi vrativ vo istata forma prethodno ...
Еднаш ставив нокти за новогодишната вечер ама уште еднаш нема шани кога го извадив ноктот на малиот прст скоро и мојот нок се откорна од цврсти нокти ми станаа многу меки заради ниа глупите вештачки нокти
И јас сакав да ставам, али не! гледам сите феминки имаат лоши искуства со вештачкиве.. иначе до тебе зависи колку ќе траат ако одиш да ти ги надградуваат повеќе ќе ти траат .. да речеме од недела дена до месец или ако ги надградуваш и повеќе, а за пари незнам