За надградба на нокти ви препорачувам да отидете во Афродита С. Неколку пати ставам таму, траат месец дена и стварно природно изгледаат.
Убави нокти, Гелни нормално (бидејќи акрилни одамна се забранети во нормални козметички кругови) ми имаат праено во ALFAPARF MILANO на партизанска, околу 1500,00 ден. Супер природно изгледаа и ми истераа 1 месец без проблем
Јас одам кај Милена во К.Вода, девојката си работи дома, и ноктите ми траа мнооогу долго. А исто така и во аеродром кај Марија имам ставано гелни и тие ги утепав од носење 2 месеци, абе не мрднаа.
Се наоѓа веднаш после општината, втората зграда паралелно со улицата, втор влез 7-8 спрат. Инаку ноктите и се по 500-600ден Во лп ќе ти пишам и бројче, доколку одиш прв пат, ќе тепречека она пример кај оштината.
Ставив надградба неколку пати и после тоа кај што ми беа меки ноктите, надградбата ми ги доуништи и сега пробувам да си ги средам, а надградба уште еднаш не ми доаѓа на памет да си направам... нема ништо поубаво од своите нокти да успееш да си ги пораснеш и да си ги средиш како што сакаш
женски а да ве прашам да не знаете колку пари чини да ми стават гел на моите нокти и да ми направат шара ?
Зависи каде ќе одиш. На пример, јас само за гел да стават на моите нокти плаќам по 550 денари. Обично ми прават француски, ако сакаш може и нешто друго. А имам колешки кои за истото ова плаќаат по 800, 1000, 1100 денари.....Твој е изборот
мене со гел и шара ме чинеше 600 денари или 650 не ме држи за збор али како и да е 600/650 беше сигурно.
Аа знае ли некој дали можам да стаам надградба и јас, моите нокти се малку никакви.. Како на машко.. многу ми се широки, не растат.. кршливи.. катастрофа.. А сонувам да иам убави, гоолеми нокти.. Ај плс некој ако знае да ми каже, за да не отидам да ставам надградба и да се обрукам..
Е супер, баш пристапни цени , знаете колку симаат кај нас у Срумица за нокти козметичарките !?! 1000, 1200 денари а знам мојата комшивка ставаше нокти за свадбата нејзина и и зедоа 1600 денари , ај ве молам оваа скапо ви е 650,600 некаде прочитав и 550 ... Тоа се џабе пари, ај да дадес 1600 денари ама да ти ги напраат уабви природни, а таа само парите и ги зеде ништо друго
јас ставам нокти гелни.... баш пред некој ден беше дојдено едно девојче со широки нокти слични на тоа ти што опишуваш.... не знаеш колку убави и дојдоа... како природни....
Anasta jas stavam gel na nokti, isto pravam i nadgradba. Gel na tvoite nokti cini 500den, so sto na edno nokte imas gratis dekoracija, sara, crtez...dokolku sakas na site nokti sara se doplaka uste 200den.
Iva jas stavam nadgradba na nokti, i ne se sekiraj ne e bruka sto ti se krslivi noktite! Mozes da stavis nadgradba, no moj sovet ti e barem malku da gi pustis za da ima na sto da se drzi gelot.(sea jas nemam pretstava tebe kolkavi ti se noktite, no dovolno e da ne bidat izedeni ) pozz
Доколку се одлучиш за надградба, би те посоветувала да тавиш наливни нокти, наместо вештачки. наливните стојат подолго време. Во Н.Лисиче стрина ми правеше надградба во еден салон за 600 денари, и ставија наливни нокти и ги имаше 3 месеци без ниеден да и падне, потоа отиде да и ги извадат.
другарка моја ставаше за свадба гел + шара на нејзините нокти за 350ден во капиштец мислам во некој салон можам да прашам за број. Nа темава само еднаш имам ставено вештачки нокти (ми се скрши еден кога не Tребаше ) отидов во Aфродита с , и сто пати се покајав ,многу лошо беа изработени дебели ,никакви плус и френчот далеку од симетричен .среќа што ноктиве мои брзо растат па сега одам еднаш на три недели да ми ги средат(скратат и лакираат).
Јас секогаш ги средувам сама ги шарам,маникир,со лепливи украси и супер ,никогаш немам ставено ни акрил ни гелни.Меѓутоа ме интересира ако некој знае да ми каже кај се купува ова гелов за ноктиве и апаратот кај што се суши потоа гелот,се надевам дека ќе успеам сама да ги правам гелни бидејќи сум вешта во таа област.хаха поззз