Носам гел на ноктите веке 4 години континуирано,значи само гел на моите нокти, без типсови.Повеке и не знам како изгледаат моите нокти без гел Поентата е дека ми се секогаш уредни, што ми е најважно.Одам во студио Blow кај Универзална.Девојката ми ги прави совршени,никогаш до сега не ми пукнал гелот или не дај боже ноктот.Топла препорака од мене
Веќе втора или трета година кај што редовно ставам гел на мои нокти. Ги правам на месец дена точно и преферирам кратки и еднобојни. Некогаш од досада ги оставам долги и прошарани,али во главно се еднобојни и мали. Моментално ми се скроз кратки и црвени. Мене ноктиве пред да почнам со гел ми беа ужасни, не се рехабилитираја никако. Сега веќе нема шанса да се рехабилитираат..ама барем раат сум,средена работа. Инаку мене ми зема 400 денари. Искрено,добро си ја врши работата козметичарката. Не се познава дека носам гел.
многу сакам надградба, но се мислам меѓу гелни и акрилни колку што знам гелните изгледаат поприродно и не ги оштетуваат многу ноктите, но траат пократко од акрилните, им треба корекција многу почесто и се поскапи. акрилните пак се поцврсти, траат подолго и се поефтини, но самиот процес на стружење и лепење многу ги оштетува ноктите. совет?
Со гел мислам дека е подобро да ги направиш. Јас ги имав со гел направено и ми стоеја месец и пол. За 500 ден што ги дадов задоволна сум а за оштетување нема да се оштет многу ама не смееш да ги вадиш со сила и на сила да ги корнеш зошто можеш да си го скршиш твојот природен нокт
Не сакам надградба на нокти, бидејќи потоа ми е тешко во секојдневното работење....не сум учна на така големи нокти, па и сето внимание да ми е во нив да ги пазам... Инаку, обожавам да менувам лакови за боја секој ден....
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001916396025&sk=wall мачкице ова е профил на фб имаат секаква опрема за нокти
Салонот се наоѓа веднаш до Универзална, можам и телефонскиот број да ти го дадам ако сакаш. Инаку цената е 700 денари.Можеби малку поскапо од другите, но проверено најдобро гелирање на нокти во Скопје! Поздрав
Никако акрил!Акрилот го ,,гризе,, природниот нокт.Мене пред три години ноктите ми станаа крш од акрил.Едвај ги опраив!Подоцна кога ,,прогуглав,, на интернет, сватив дека акрилот како материјал за маникир е одамна елиминиран во светот. Така да, мој совет - гел!
гелни дефинитивно ! , веке 6 години редовно си ги правам -чиста работа ем секогаш средени , ем пократки си ги правам за да не ми сметаат , ем не ми се оштетува мојот нокт
И јас сум за гелни.Веќе година дена имам гел на моите нокти.На месец ипол одам на корекции.Девојката е доста инвентивна па ноктите ми се уметничко дело и секогаш средени
Zenskiii vi zavisit se od cvrstinata na vasite prirodni nokti jas imam jaki nokti 10000000 pati imam staeno nadgradba i fala bogu uste zivi se
e si pravam ovaa nedela nokti so gel pa ako moze da mi dadete nekoi predlozi kako da gi napravam ne sakam da se ednopojni ili celosno pokrieni nesto kako francuski, no da ne e obicno... ke moze li ? Fal odnapred <33
не знам не ја обожавам воопшто јас надградбата на нокти некако многу грубо ми изгледа.... Освен ако некој не се неговите пораснати и само со акрил или гел...и лак еднобоен на пример бордо,црн или маслинест за на зима се најубај...мразам цели цртани многу грди ми се такви...а посебно ми се одвратни френчот овие ми се најјаки и најприфатливи